Connery

Nu kan du streame biografsuccesen Barbie

Greta Gerwigs 'Barbie', med Margot Robbie og Ryan Gosling i hovedrollerne, er landet streaming

Filmen, som havde premiere i biograferne den 21. juli 2023, blev hurtigt en blockbuster og er nu den mest indtjenende film fra Warner Bros. nogensinde med en global billetindtægt på 1,44 milliarder dollars. Det betyder den har slået blandt andet The Dark Knight, Harry Potter-filmene (enkeltvis) og Hobbitten. 

"Barbie" er en speciel blanding af eventyr, komedie, nostalgisk fantasy og romantik, og inkluderer et stjernespækket ensemble med skuespillere som America Ferrera, Ryan Gosling, Kate McKinnon og Issa Rae. 

Historien omhandler den ikoniske Barbie, som i en eksistentiel krise begiver sig på en rejse fra sit perfekte liv i Barbieland til den virkelige verden, hvor hun står over for temaer som mobning, stereotyper og samfundspres.

Instruktøren Greta Gerwig havde til hensigt at hylde Barbies arv, samtidig med at hun præsenterede en nutidig fortælling, der appellerer til et moderne publikum. Filmen, som er medforfattet af Noah Baumbach, er generelt set en feministisk komedie, der dykker ned i Barbies selvrefleksion omkring hendes formål, identitet og relationer. Den udfordrer, på en sober måde, de traditionelle kønsroller og fremstiller Barbie som mere end blot et idealiseret billede af en kvinde..

Filmen har modtaget blandede anmeldelser, hvor nogle kritikere roser dens humor, feministiske budskab og fremragende præstationer, især fra Robbie og Gosling. Andre har fundet den for fjollet eller prædikende, med forbehold over for dens portrættering af hovedpersonerne. Dog er den generelle konsensus, at "Barbie" er en underholdende film med et tankevækkende budskab.

En interessant anekdote fra filmens produktion er Margot Robbies afvisning af at udsætte dens udgivelsesdato, på trods af at være blevet kontaktet af en producer fra Oppenheimer, som skulle udgives samme dag. Tiltroen til filmens succes afspejles i dens præstation i biograferne.

Barbie kan streames på HBO Max.

ANNONCE
Barbie - Trailer
?si=rdnRPpLkC-07ygg7
Del

Seneste nyt