Connery

Nokia 20Lives - Det nye Nokia Game

For 6. gang afholder Nokia deres årlige Nokia Game. I år vil det hedde "Nokia 20Lives" og vil give deltagerne mulighed for at "spille" en anden person. 20Lives starter den 19. september og kører til den 11. oktober.

Til forskel fra de tidligere Nokia Games, hvor deltagerne blev stillet overfor forskellige udfordringer med en stigende sværhedsgrad, giver det nye Nokia Game, kaldet 20 Lives, deltagerne muliged for at træde ind i spillets 20 karakterers liv og leve deres liv for en dag

Som deltager bliver du, i løbet af 25 dage, introduceret i 20 fiktionelle personers liv i en tilfældig rækkefølge og ser livet gennem deres øjne. Du vil møde deres familie og venner, gøre deres job og tage deres beslutninger. Baseret på disse beslutninger vil du enten fejle eller vinde og gå videre.

20Lives bruger video og animerede billeder på Internettet, SMS, e-mail og talebeskeder, til at sende informationer og ledetråde til spillet, som giver dig mulighed for at vinde mobiltelefoner, helikopter-ture, spa-ophold eller en formel 1 weekend i Monaco.

De fiktionelle personer du kan opleve er bl.a. Sælgere, skuespillere, fotografer, musikere og paparazzi-fotografer.

Du kan tilmelde dig 20Lives fra den 29. august på www.nokia.com/20lives. Det er gratis og det kræver at du er mindst 16, har adgang til Internettet, en e-mail adresse og en mobiltelefon der kan modtage SMS.

20Lives vil blive spillet i 21 lande i Europa, i 11 forskellige sprog.
ANNONCE
Del

Seneste nyt