Connery

Nintendo Wii 2

Rygterne spredes som aldrig før. Denne gang er det en ny Wii, der er tale om. Der er få ting, der er fastlagt. Men disse er til gengæld også features, som Wii har manglet.

Nintendo Wii 2
Nintendo Wii har de sidste par år været den mest solgte konsol på markedet og det med god grund. Den har været banebrydende og underholdende på en helt anden måde end de andre konsoller. Nu rygtes det, at der kommer en Wii 2.

Ifølge rygterne skulle en fransk medarbejder for Nintendo have sagt for meget. Afsløringen går på, at den nye konsol kommer til efteråret 2010. Denne gang med et Blu-Ray drev.

Blu-Ray drevet skulle gøre det muligt at se Blu-Ray film og hjælpe med at gøre grafikken meget bedre. Samtidig skulle det blive sværer at piratkopiere spil. Rygterne siger også at man vil kunne få et nedslag i prisen, hvis man indleverer sin gamle Wii.

En amerikaner ved navn, Johnny Chung Lee, har specialiseret sig i at hacke Wii og dens controllere. Han har samtidig lavet sit eget headtracking software til den. Med det ændres billedet afhængig af hvor dit hoved er placeret. Det giver en følelse af 3D måske bliver det også implementeret i den nye konsol.

Hvis du vil springe alt det tekniske over, så spol direkte til minut 2:30
ANNONCE
Head Tracking
Forbedringer som forventes:
- Grafikken skal forbedres markant. Ellers kan man jo næsten lige så godt beholde den gamle.

- Styrenhederne skal forbedres. En af de få irritationsmomenter ved den gamle Wii er spiloplevelser, der ødelægges på grund styreenhederne. Det sker for ofte, at bevægelser ikke registreres præcist.

- Det kunne være rart med en intern harddisk i konsollen. Wii Shop Channel giver mulighed for at downloade flere spil, men de skal i dag gemmes på et SD kort.
ANNONCE
Del

Seneste nyt