Connery

Når Messenger er nede

Hvad fanden gør man så?

Til dem der ikke kender messenger, skam jer -I er ikke vel opdraget og bør spørge en af jeres nærmeste venner, som bruger nettet meget - hvad pokker messenger er for noget... Til alle i andre: "Afhænger jeres liv også af dette ene stykke program?"
Når Messenger er nede
Jeg sidder i dag, klokken er 22.12, og jeg har været skåret væk fra min messenger i knap 34½ minut... Jeg har ikke nogen anelse om, hvor lang tid systemet har været nede, og jeg er ligeglad. Om lidt kaster jeg mig over foran mit fjernsyn, for hvad er Internettet uden messenger?

Nu tænker du: "Nettet er da meget mere end bare messenger", men hvis du lige overvejer det en ekstra omgang, så vil du se du har taget fejl. Nettet er nemlig bare sjovere at opleve sammen med "andre" - det er sjovere når man ved, at der er nogen indenfor rækkevidde med et enkelt klik, og endnu sjovere når det er folk man faktisk kender, i stedet for et anonymt chatroom.

Lige nu er der gået 36 minutter, og jeg savner de gamle http://www.icq.com dage, hvor systemerne næsten altid kørte problem frit. Dengang, hvor IM var et undergrundsord, og hvor Napster havde sin storhedstid. Dengang jeg kunne surfe i flere timer og opdage nye og fede koncepter... Hvor er alt det henne?

Hvis din messenger også er nede, eller hvis du bare har for meget tid, synes jeg du skal bruge tiden på at sende en sms til alle dine venner, hvor du skriver:

"Jeg kan ikke komme på messenger, lad os mødes på Connery.dk" - På den måde hjælper du verdenssamfundet, dig selv og ikke mindst din ven, som bliver uafhængig af messenger for en kort stund! - SÆT i gang
ANNONCE
Del

Seneste nyt