Connery

Mobil-Pit

Ny dansk opfindelse fjerner ledningsrodet når man lader sin mobiltelefon op. Løsningen er en holder til oplader og telefon, der placeres i stikkontakten.

Mobil-Pit er din løsning til at fjerne rodet fra din oplader og holde opladerledningen væk fra hundens gab

Mobil-Pit en holder til mobiltelefon og oplader, så man slipper for rod med ledninger. Man sætter sin egen oplader og ledning på holderen, og parkerer det hele solidt i en stikkontakt.
ANNONCE
Mobil-Pit
Bag Mobil-Pit er virksomheden HMI-Trading, der består af tre gamle venner og en stædig mor fra Århus, der var blevet godt træt af at have familiens fire opladere til at ligge og flyde i parcelhuset. Som om det ikke var nok, havde familiens hund stor nydelse i at gnave i ledningerne og den femårige efternøler trak telefonerne ned fra hylderne.

Efter tre år med forberedelser og bjerge af besværligheder og efter et hav af prototyper, 3D-tegninger og ændringer, er opfindelsen endelig kommet på markedet - vel at mærke, beskyttet med patent.

I disse dage køres læssevis af Mobil-pit-æsker ud til TDC"s telebutikker, Telekæden og Elro, men HMI-Trading håber at stå i mange flere butikker inden jul.

For nærmeste forhandler ring til HMI Trading på 87 34 01 02. Vejledende udsalgspris 69,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt