Connery

Mobil Bon-fire-grill

Kør den mobile grill i stilling, for nu skal der skal der fyres op under vinteren!

Sommeren går på hæld, de fleste er i gang med at iføre grillen sin vinterdragt - men hold inde - med en mobil grill kan du holde gang i gløderne hele året og en rigtig "grill-meister" lader ikke denne sublime chance passere ubenyttet. Bon-fire er firmaet der står bag den mobile all-year grill og er dermed med til at opfylde de fleste mænds drømme om hulelivet i det fri

Overrask hende du lige har slået med køllen og trukket i håret med de skønneste pandekager, en eksotisk paella eller tilbered en bloddryppende bøf til dig og vennerne. Ingenting er umuligt med Bon-fire-grillen idet den fungerer som et mobilt bål-køkken.
ANNONCE
Mobil Bon-fire-grill
Mobil Bon-fire-grill
Bon-fire-grillen består af et såkaldt bål-fad med tilhørende grillrist eller BBQ-pande og til sidst en gryde. Derudover kan man som tilbehør købe en pandekagepande og pludselig har man udstyr til suppe, steg og hvis ikke is, så pandekagerne til isen...

Fordelen ved den mobile Bon-fire-grill er; at det er ligegyldigt, om du vælger den traditionelle have, stranden eller hvilket som helst andet geografisk sted til at danne omgivelserne for dine grillaktiviteter, dit grilludstyr vil ikke være til hinder herfor.

En anden ting er, at du pludselig vil se vinteren i et andet lys, nemlig lyset fra ildens skær, og hvem ville ikke gerne sidde godt puttet ind i et tæppe, fordybe sig i flammernes dans og sætte tænderne i noget lækkert mad samtidigt?

Firmaet bag Bon-fire-grillen er Bon-fire ApS (Leif Eriksen Imp.- Exp. ApS), der har til huse i Svendborg. Du kan finde deres hjemmeside HER hvor du foruden at kunne se flere billeder af Bon-fire-grillen også kan finde firmaets kontaktoplysninger.

Prisen for et Bon-fire-grill sæt løber sig op i ca. kr. 1000,-, hvilket må siges at være en fair pris, hvis man sammenligner med de grill-sæt man normalt kan købe. Grillen kan bl.a. købes på www.net2kontant.dk. Her kan du også se hvad de enkelte dele koster hver for sig, og dermed bygge en grill til netop dit grill-brug.

Vinteren er lige om hjørnet, så se at få fyret op under bålet og nyd frostens komme i fulde drag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt