Connery

Mæææhgtigt

Hvorfor nøjes med et husdyr, når man kan have 80?

Får er nogle fantastiske nyttedyr. De har uld, som kan holde os varme. De producerer mælk, som kan slukke vor tørst. De har noget dejligt kød, som kan stille vor sult. De har nogle søde unger, der både er søde, men som også smager godt. Men er det grund nok til at flytte sammen med dem?
ANNONCE
Mæææhgtigt
I Apex i staten North Carolina i USA er David Watts blevet anholdt for dyremishandling og vanrøgt, efter at politiet fandt ud af, at han delte hus med en flok på 80 får.
 
Robert Towell, talsmand for politiet, udtaler: "Han boede på første sal, og fårene boede i stueetagen. Han betragtede dem som sine kæledyr."
 
Fårene, som David Watts af og til gik tur med i nabolaget - selvfølgelig var de i snor, for man kan ikke have løse får gående rundt i en by - er nu i forvaring på et lokalt dyreinternat.
 
Naboerne fortæller, at de i flere år har affundet sig med store sværme af fluer og en forfærdelig stank. Angie Fowler, David Watts' genbo, siger: "Det eneste, jeg ønsker mig, er at kunne sidde på min veranda uden at kunne lugte fåreekskrementer."
 
Nogle af fårene var så ilde tilredt, at man var nødt til at aflive dem.
 
En masse spørgsmål melder sig... Hvordan kan man få en fåre-fetich? Hvordan kan man leve i et hus med 80 får? Og hvorfor så mange? Hvorfor har naboerne ikke meldt ham før? Men det største spørgsmål er vel nok; hvordan fa'en finder man på at sætte sine får i snor og lufte dem?
ANNONCE
Del

Seneste nyt