Connery

Limitless

Nu på dvd og Blu-ray

4 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor og Info:
Drengerøvs faktor: 80 %
 
Teknisk information:
Original titel: Limitless
USA, 2011
Instruktør: Neil Burger
Medv.: Bradley Cooper, Robert De Niro, Anna Friel, Andrew Howard og Abbie Cornish
Genre: Techo-thriller
Billedformat: 2.40:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS- HD MA
Længde: 105 min
Bio premiere: 21. april 2011
Video premiere: 9. August 2011
Distributør: Nordisk Film
 
Ekstra materiale:
Intet. Nu må Nordisk Film altså godt til at stramme op og komme med nogle ordentlige udgivelser.
Til gengæld er filmen udkommet i en Dvd og Blu-ray combi udgivelse, så du er sikret til fremtiden.
ANNONCE
Limitless - Trailer
Nordisk Film - Limitless Nordisk Film
Vi kender det nok alle sammen. Ønsketanken om at kunne tage en lille mirakel pille og at alle ens problemer så pludseligt ville forsvinde. Men som med alt medicin er der bivirkninger.

Det får Eddie Morra (Bradley Cooper) at føle da han en dag for tilbudt en smagsprøve på et nyt vidunder stof kaldet NZT-48. Men det viser sig at blive en skæbnesvanger beslutning, da Eddie hurtigt bliver afhænging af stoffet.
ANNONCE
Nordisk Film - Limitless Nordisk Film
Hidtil har Eddies forfatter karriere været mere eller mindre ikke eksisterende, men pludseligt har Eddie så megen mental overskud at han kan færdiggøre sin roman på 14 dage og samtidig følge med i børsmarkedet.

Eddie begynder at tjene styrtende med penge, hvilket pludseligt gør ham interessant blandt magtefulde virksomheder og forretningsmænd. Her iblandt Carl Van Loon (Robert De Niro), der ser muligheder i Eddies uanede viden og gerne vil vide hvad hans hemmelighed er.
ANNONCE
Nordisk Film - Limitless Nordisk Film
Pillen skulle eftersigende give ubegrænset adgang til ens hjerne kapacitet.
Så i stedet for at udnytte de blot 20%, som vi er i stand til nu, udvider pillen ens adgang til 100%.

Men NZT-48 har som sagt også bivirkninger. Eddie er begyndt at blackouts. Han opdager også at flere misbrugere af stoffet enten er døde eller syge som følge af, at være stoppet eller løbet tør for NZT-48. Spørgsmålet er  nu: Hvad vil Eddie mon gøre, når han ikke har flere piller?
ANNONCE
Nordisk Film - Limitless Nordisk Film
Hvis du ikke nåde at se Limitless i biografen, så har du noget til gode. Limitless er nemlig en fremragende thriller, der nok skal få dig til at bide negle. Bradley Cooper er som født til rollen som den overlegne Eddie. Han leverer rollen med en charme og smoothness som kun få skuespillere af hans generation kan gøre det.

Han spiller overfor sit store idol Robert De Niro, vis rolle er lidt mindre velskrevet og virker en smule malplaceret i den en ellers stramt fortalte og vellykkede historie.

Visuelt er Limitless som skabt til Blu-ray mediet, da man her virkelig kan nyde alle detajerne i filmens hyper kinetiske og til tider psykadeliske billedeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt