Connery

Kig på Supreme Commander til PC

Stor, større, størst. Strategi af den store slags.

Der er blevet lagt godt i ovnen fra Gas Powered Games som kendes fra blandt andet Dungeon Siege spillene. Deres nye bud er spillet Supreme Commander, et strategispil som bringer idéen med enorme slag og krigsmaskiner frem i lyset.
Kig på Supreme Commander til PC
I kampen om herredømmet er der 3 fraktioner tilstede:

UEF - United Earth Federation (Menneskene)

The Cybrans - Mennesker som er blevet fysisk forbedret gennem videnskab, vores allesammens cyborgs som selvfølgelig er blevet udstødt af menneskeracen.

Aliens - Hvad er kampen om herredømmet over universet uden rumvæsner.

En af de helt store ting er muligheden for at kæmpe på flere fronter, ment således at man kan begynde et slag et sted imens man sender sin hær afsted et andet sted for at udkæmpe et nyt slag, eller måske at lave et bagholdsangreb på den modstander man allerede er i gang med. Dette kan lade sig gøre på den simple måde at man kan zoome ud på et stort oversigtskort, hvorpå man kan se alle sine styrker som ikoner der kan styres rundt, og når der skal gives mere præcise kommandoer, zoomes der bare ind igen for et nærmere kig.

En anden ting som nok kan tiltrække strategifans med hang til stort udstyr er muligheden for de enorme krigsmaskiner der kan laves, tjek eventuelt ovenstående billede for et eksempel.

Hvor god muligheden kan blive for at udkæmpe enorme slag flere steder, kommer an på tilrettelæggelsen, hvilken skal fungere ordentligt. Gør den ikke det, ender kampene med at blive for uoverskuelige, men kommer det derimod til at virke og er der en historie, som fanger interessen, er det bestemt et spil, der er værd at kigge efter, når det kommer ud; formentlig i starten af 2007

Links:
Officielle hjemmeside
ANNONCE
Del

Seneste nyt