Hvis du altid har drømt om en smartphone med Porsche-logo, skal du slå til nu

Huawei Mate 9 Porsche Edition15. marts, 2017 - kl. 23:24
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Det er ved at være længe siden, vi sidst har set en direkte Porsche-brandet telefon, ja faktisk skal vi nok til de gode gamle feature-phone dage, før noget var specielt smart. Egentlig er det ikke noget vi har savnet, men det er alligevel et opmærksomhedsvækkende samarbejde der er opstået mellem Porsche Design og Huawei. 

Huawei Mate 9 Porsche Design (Mate 9 Pro var uden sammenligning sidste års bedste smartphone.), kommer til Danmark i et begrænset oplag - og man skal nok enten være Porsche-ejende bilist eller en vaskeægte Porsche-fan for at købe sig et eksemplar, men dem findes der så også mere end en god håndfuld af her i landet. 

Om samarbejdet lyder det fra Porsche: ”Huawei deler vores vision om at skabe innovation og et funktionelt design i verdensklasse. Derfor er vi også rigtig glade for at gå sammen med Huawei om at tilbyde personer med fart på hverdagen en smartphone, der med Porsches signaturdesign er lige så fantastisk at have i hånden, som den er at bruge,” siger Dr. Jan Becker, COO og talsperson for the Management Board hos Porsche Design Group.

 

Del videoen med dine venner

Partnerskabet mellem Huawei og Porsche er blot ét af en række samarbejder, som Huawei har indledt for at være i front med deres smartphones.

Vi forsøger hele tiden at udvikle vores produkter med inspiration fra samarbejdspartnere. Porsche Design Huawei Mate 9 bygger derfor ikke kun på et samarbejde med Porsche, men jo også med kameraproducenten Leica, som har leveret det imponerende kamera, som også er at finde i smartphonen,” siger Marie Dam Feldborg fra Huawei.

 

Af fremhævede features, ser vi blandt andet Kirin 960 chipset, dual-SIM funktion, Supercharge teknologi med to dages batteritid, og Dual Lens Leica kamera med hybridzoom, 12 MP RGB-sensor og 20 MP monokrom-sensor. 

 

Den nye luksustelefon fra Huawei og Porsche vil blive solgt i limited edition i Danmark. Den vejledende udsalgspris ligger på 10.999 kr. (Håndører for Porsche-entusiaster) og den forhandles online hos Elgiganten. Fra den 17. marts kan du hoppe i din 911, og race ind til Elgiganten på Strøget, hvor den limiterede telefon vil være udstillet. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen