Connery

Hold nu din kæft

Hvorfor er det, at piger ikke kan finde ud af at snakke når der skal snakkes, og holde kæft når de skal holde kæft?

Hvis nu stumme piger kunne stønne, ville de så ikke være det tætteste man kom på den perfekte kvinde?

-Jeg savner dig skat...

-Jeg savner os dig skat.

-Jeg savner dig mest...

-Ok, men det er også fordi jeg lige har spillet pik, ellers havde jeg savnet dig mest.

Hvor tit har man ikke fyret den sætning af til kæresten i telefonen?.. ALDRIG!

Og havde man, så var man nok single temmelig hurtigt.

Sandheden for de fleste, om de vil indrømme det eller ej, er desværre en anden.

Lidende må man affinde sig med at være kærestens verbale losseplads. Dette gælder både når man ligger og vil sove efter sex, eller når hun ringer lige inden aftenens forestilling på Kanal Kbh.

Tøsebørn har en eller anden tendens til at ville snakke med en på de dårligste tidspunkter. Man har været sammen med hende hele dagen og sover ikke lige sammen den samme aften. Og straks har man hende i røret inden man skal sove.

Man håber hver gang på, at man kan afslutte samtalen hurtigt, men man skal som regel igennem den samme seance hver gang. Først har vi situationen over telefonen, hvor man står overfor valget imellem pest eller kolera.

Hun ringer og begynder at plapre løs og spiller man ikke med og virker interesseret i at høre om hendes veninde, der har taget 700gr på og derfor ikke kan passe sin nye trøje købt i Mango, så er man mildest talt fucked.

Samtalen kan tage to drejninger. Den ene er den lange og bitre vej igennem et "kort" og problemfrit opkald på ca. 1 times tid, men er ganske ligetil. Dette er formentlig den udvej som de fleste vælger og må døjes med når de står i situationen.

Teknikken er ganske simpel. Man holder ud, virker interesseret, og bruger den times tid som hun nu ønsker at snakke. Derefter lægger man røret på, efter hun har sagt godnat. Glem alt om at prøve at sidde og multitaske. Hun opdager det og du bliver fanget i fælden, hvorefter du havner i scenario 2, der er beskrevet for neden.

Aftenens film på Kanal Kbh. er for længst overstået og man må i stedet rive i aben til en omgang Paradice Chat Tv eller SmS chatten på Tv Danmark.
ANNONCE
Hold nu din kæft
Den anden metode er på kort sigt effektiv til at slippe af med hende. Man virker uinteresseret i det hun siger og straks er hun over en.

-Skat hører du ikke efter?

-jo, jo, bare fortæl videre

-Nej du gør ikke, for det var et spørgsmål!

-nå

-elsker du mig ikke mere?!

-jo jo

-!!!!!! SLAM! (man når dog lige at høre et lille snøft inden hun smækker røret på)

Man tager sin ven i hånden og man kan komme videre i aftenens forestilling inden reklamen for Østerport cykler på Østerport station og Holger Danske flytteforretning kører over skærmen. Efter man har hevet i banditten til huden er tyndslidt, kommer den dårlige samvittighed dog snigende hos de fleste.

Man ved, at hvis man ikke ringer til damen for at rede trådene ud, så er det kun meget værre dagen efter, og vil kræve hårdt arbejde, evt. blomster og hvad der ellers får damen glad igen, så længe at det koster penge, blod, sved og tårer. Så man bider i det sure æble og griber knoglen.

Det, man nu skal igennem, får samtalen i det første scenario til at ligne en ren dans på roser. Afsæt gerne to timer eller mere til denne samtale, og afsæt næste lørdag til at tage med hende ud og shoppe.

Ak ja telefonen er en dejlig opfindelse... må han brænde i helvede ham, som opfandt den.

Sex har som de fleste ved tre akter. Forspil, Akten og Efterspil. I den perfekte verden findes kun selve Akten, måske til nød en smule forspil. Efterspil, hvad fanden er det?

Efterspillet kan sammenlignes med en uhelbredelig sygdom, som ofte pådrages i faste forhold og ikke er til at komme af med. Eneste mulighed for helbredelse er at skille sig af med smittebæreren.

Det er et kapløb med tiden, når man har afleveret klatten og er rullet om på siden. Man prøver desperat at se om man kan nå at falde i søvn inden hun når tilbage fra badeværelset, men desværre er det sjældent, at man kan falde i søvn på 2 min.

Det er så her filmen knækker. Hun lægger sig i sengen og man prøver at lukke øjnene og lade som om man sover. Kort efter hører man et lille "suk".

Det første er som regel knap til at høre, men kommer der bare et til, og endnu et, hele tiden lidt højere end det sidste. Prøver man stadig at lade som ingenting, vender hun sig i sengen konstant, sjæler halvdelen af ens dyne, vender sig igen, sukker igen. Opfører sig således at man umuligt kan sove. Man kender det. Man har prøvet det før og man kan lige så godt give op. Hun ligger kun og venter på en ting, og det er ikke round 2.
ANNONCE
Hold nu din kæft
- Er der noget galt skat?

Det er det, hun har ligget og ventet på, at man siger.

Hun sukker igen... venter måske lige på at man spørger endnu en gang, holder en kunstnerisk pause, men så går det ellers også løs. Typisk omhandler det et eller andet som har gået og naget hende i lang tid. Som regel noget man har gjort galt. Det kunne fx være, at man har tjekket en anden pige ud. Som regel 8 mdr. tilbage, så man har ingen jordisk chance for at huske det. Eller hendes veninder som er nogle svin og bla. bla. bla.

bla. bla. bla. bla...

Er det ikke det vi virkelig hører? Kærestefilteret, som vi hankøn har udviklet allerede fra barnsben, indeholdende ord som fx opvask, rengøring, bleskift, ryd op. kan vise sig utrolig behjælpeligt i sådanne situationer, men pas på med at bruge det.

Efter et par sætninger er man så træt, at man er ligeglad og bare vil dø. Igen ryger man tilbage til situationen fra før med telefonsamtalen. an kan vælge og høre efter, eller man kan lade være... og dø.

Faktum er, at man som regel ender med enten søvnmangel dagen efter, eller en kæreste, som er lige så tilgængelig som en kaktus, hvis man prøver at ville have sex med hende.

Opråb til alle landets tøser!

Lad os nu for helvede sove tøser, og skal vi snakke, så lad os snakke før sex, ikke efter!

Det samme gælder andre tidspunkter. Der skal ikke snakkes under en film, medmindre den er ligegyldig og du har tvunget din fyr til at se den.
ANNONCE
Del

Seneste nyt