Connery

Historien om Mie

Historien om mie og den magiske telefon

Historien om Mie
Her er historien om Mie. Mie er en ganske normal ung pige på 19 år. Hun går kun i diesel tøj, har endnu ikke opdaget Gucci, og er faktisk meget køn. Mie dyrker sport; volleyball, svømning og desuden går hun i fitnesscenter 3 gange om ugen. Hun er en frækkert - og hun har lige fået en ny telefon af sin kæreste!

Mie går til dagligt på handelsskolen, og hun er en af de piger, som har de største fortrin, hvis du forstår sådan en lille én. Hun har langt lyst hår, er charmerende af natur, og besidder evnen til, at hendes jeans altid sidder perfekt bagfra. Drengene kalder hende en rigtig præmieso, og hendes kæreste Mads er super stolt!

I aften er Mie i byen, hun drikker som et hul i jorden, synes hun selv. Hun har allerede drukket 3 røde sodavand blandet med champagne. Pludselig er der en fyr, som nedstirrer hende. Hun bliver flov, og slår blikket ned. Fyren kommer hen til hende, og spørger om en dans. De danser i flere timer. Mie synes faktisk, han er ret lækker, og da han rækker hovedet frem og kysser hende, slår hun det hen på hun er stiv (yeah right), og kysser tilbage.

Mads sidder derhjemme, stener over Connery.dk og er glad for han har læst denne artikel. Han følger nemlig med, og opdager pludselig, hvordan lydene ændrer sig, hvordan der pludselig bliver stille og Mie visker: "Kom lad os gå herover i baggården" - "HVAD SATAN" skriger mads mod loftet.

Mads kaster alt, hvad han har i hænderne, flyver ned til en taxa og blæser hen til baggården, hvor han finder Mie med trusserne trukket op over ørerne og en pustende stodder ovenpå hende!

"Der sluttede det forhold" tænker Mads, men nyder tanken om, at han tog hende i at være en kæmpe luder, kun fordi han læste denne artikel på Connery.dk

Du kan også få hjælp klik her


Hvad skulle man gøre uden Danmarks største onlinemagasin for drengerøve Connery.dk?
ANNONCE
Del

Seneste nyt