Connery

Hip-Hop og fri bar

Madze fra connery.dk rapporterer fra en aften i Albertslund, med IdaAida,Combo og Stormesteren

Combo, IdaAida, Stormesteren - Hiphop & fri bar.
Hip-Hop og fri bar
Fredag d. 24. september, var der dansk rap på diskotek Ceven i Albertslund. De optrædende var Combo, IdaAida og Stormesteren. Det hele var krydret med fri bar! - En ting vi har for lidt af til danske rap arrangementer. Desværre for Albertslund er der i 8 ud af 10 tilfælde, altid menneske dødt i byen når der er koncerter. Der var dog en lille fremmøde, og folk festede igennem.

 IdaAida skulle starte hele showet, og fik fyret op for et udmærket show. Lyden på diskoteker er sjælden noget at skrive om, og det gjorde sig også gældende denne aften i lunden. De fik sat gang i festen, og stemningen var god blandt folk. Alle fik mere og mere indenbords, og næste på scenen var Combo.

Combo havde alle tre, også fundet ud af at der var fri bar, og det bar deres show til dels også præg af. Dog formåede de at gennemføre koncerterne, og deres sang Sikker Seatet fyrede godt op i folk som afslutning, så festen var stadig høj.
ANNONCE
Hip-Hop og fri bar
Undertegnede var også gået hen og blevet stiv. Jeg husker et gyldent øjeblik, da jeg er på wc'et og hører DJ Pelle spille Royal Mudd, og jeg står på et diskotek! Det var det rene utopi, men om ikke andet så var det dét som der skete. Jeg kom så ind bagefter, og hørte at de lokale havde klaget lidt over at lyden ikke var så mainstream. Nåh ja, det var jo et diskotek, så i stedet for Clemens, Royal Mudd, Biggie osv. måtte vi feste til Johnson, Nik & Jay og alt godt fra den boldgade. Det var nu heller ikke værst, taget i betragtning af at vi jo var på et diskotek.

 Sidste mand på pletten var Stormesteren, og det var aftenens mest gennemførte show. På trods af det var det sidste. Alt i alt en god aften i Albertslund, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at der ville have været endnu mere dødt, hvis der intet rap havde været, det lod jeg mig fortælle af en lokal pige. Albertslund er kendt for at være lidt voldelig, og det var også kun med sekunders nød og næppe, at undertegnede og fotografen slap helskindet tilbage til København. Men hvem kan bebrejde nogen at tale med hænderne, når man jo har drukket sig så stiv at man alligevel ikke kan kommunikere på normal basis? =)

Stor respekt til Alex fra Combo... for at få denne ide. Hiphop, fri bar og fest er jo kun noget, vi kan få for lidt af. Jeg sætter pris på at opleve den slags oplevelser, uanset hvad tager man altid en oplevelse med sig til næste gang.
ANNONCE
Del

Seneste nyt