Connery

Her er de ultimative Tilbage til Fremtiden samler-figurer

Doc Brown og Marty McFly var nærmest ikke engang så detaljerede i de originale film

Great Scott! Tilbage til Fremtiden eller Back to the Future, er noget nær en udødelig filmfranchise, og de gentagne merchandising muligheder - og eftertragtethed omkring ting og sager der minder om filmene, er et klart tegn på filmenes legendestatus.

Den nyeste tilføjelse til Tilbage til Fremtiden-fan'ens vådeste drømme, er et set vanvittigt detaljerede samlerfigurer, i form af Marty McFly og Doc Brown.

ANNONCE
Sideshow - Her er de ultimative Tilbage til Fremtiden samler-figurer Sideshow

Marty McFly-sættet indeholder en realistisk 1:6 model af Michael J. Fox, som han tog sig ud i filmen, med 30 bevægelige punkter og et væld af ekstraudstyr: Ikke mindst hunden Einstein, men også et sæt sneaks, et videokamera, et skateboard, en rød rygsæk, og et komplet sæt af Martys tøj. 

ANNONCE
Sideshow - Her er de ultimative Tilbage til Fremtiden samler-figurer Sideshow

Doc Brown forbigåes heller ikke i den nye samlerserie, her er Christopher Lloyd utrolig let genkendelig i rolle som Dr. Emmett Brown - igen i 1:6 skala, med 30 bevægelige punkter, udskiftelige hænder, en laboratoriedragt, en hawaii-skjorte, og et helt læs af laboratorieudstyr. 

Figurerne der er fremstillet af Hot Toys forhandles blandt andet på Sideshow Collectibles, hvor Marty McFly og Einstein sæter dig tilbage med godt og vel 1800 kroner, mens Doc Brown såt til 1750 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce