Connery

Heath Ledger er død

Verden er blevet en drengerøv og en stor skuespiller fattigere

Det er i dag blevet offentliggjort, at den unge skuespiller Heath Ledger tirsdag eftermiddag (3.26pm amr. tid )blev fundet død i sin lejlighed i New York.
Heath Ledger er død
Australske Heath Ledger (døbt Heathcliff Andrew Ledger) blev født 4 april 1979 og indspillede sin første film, Clowning Around, i 1992.

Han vil blive husket for store skuespilpræstationer, ikke mindst for sin prisvindende rolle som bøsse i den revolutionerende Broke Back Mountain, og som teenageidol i chickflicks - blandt andre 10 Things I Hate About You. Af andre Blockbusters, hvor stortalentet var at finde på rollelisten kan nævnes A Knight's Tale (2001), genindpilningen af Four Feathers (2002) samt skate-biografien Lords of Dogtown, hvor han spiller rollen som Skip Engblom, fra 2005. 

Heath Ledger nåede i sin karriere at indspille næsten 20 film, hvoraf 2 stadig er i postproduktion og den sidste var under indspilning da han døde.

Teorier forlyder, at der er tale om en overdosis piller, men endnu vides ikke den nøjagtige dødsårsag. Man kan kun gisne om det var selvmord, eller om dødsfaldet skyldes et uheld.

Heath Ledger blev 28 år gammel. Han efterlader sig en datter på 4 år.

Trailer for filmen The Dark Knight, hvor Heath Ledger spiller Joker.
Filmen forventes premiere i løbet af året.
ANNONCE
Heath Ledger er død
&feature=related

Heath om sin rolle i filmen (Vi beklager lyden)
Heath Ledger er død
Del

Seneste nyt