Connery

Hacket: Når skyen fejler

Protip: Hvis du ikke vil have, at nogen skal se dine nøgenbilleder, så lad være med at lave dem.

Hacket: Når skyen fejler

Sexleak

Det, mange medier, omtalte Apple-læk, er det vi endnu bedre har lært at kende, som "The Fappening". Det hele startede den 26. august, da en Reddit user, uploadede et topic, hvor han proklamerede at han byttede celeb-billeder som han rippede fra iCloud. Og så eksploderede internettet. Efter sigende er det private billeder fra blandt andet Jennifer Lawrence og Kate Upton.

Det har haglet ned omkring Apple, fordi folk er bange for sikkerheden i deres cloud-service. Apple afviser imidlertid anklagerne - men undersøger dog stadig sagen. Rygterne vil vide, at hackeren har fundet en måde at hacke "Find my phone"-funktionen, og derigennem har fået tilgang til iCloud.

Andre Reddit-brugere, har valgt at vende den noget specielle situation, til en måde at indsamle nogle penge til en god sag. De nåede angiveligt at indsamle over 5000$ til en NGO der researcher i prostatacancer, men indsamlingen er af uforklarede årsager blevet fjernet fra indsamlingssiden igen. 

Vi har desværre ikke fået fingrene i de brandvarme billeder, men vi er dog ret overbeviste om at en tur på Reddit, kan hjælpe, hvis du er nysgerrig.

Mest af alt er lærestregen ved denne episode: Don't take pictures, that you really - do not - want on the internet. Alternativt; brug Polaroid kamera.

ANNONCE
Hacket: Når skyen fejler

^iCloud

Del

Seneste nyt

Annonce