Connery

Håndlangerne

Til tider tror jeg, at Gud har så stort et behov for at sende mig i Skærsilden, at han ikke har tålmodighed til at vente på, at jeg kradser af. Hans midlertidige løsning: Håndværkere, el-aflæsere og TDC-medarbejdere.

Mens jeg skriver denne artikel, koger mit blod i en af blanding af regulært raseri og en forhøjet feber-kropstemperatur.

Det er tirdag morgen og jeg er netop blevet blæst ud af min seng ved lyden af et højtryksbor på den anden side af væggen til mit soveværelse.

Af alle forbandede hverdage, hvor jeg tilfældigvis skulle ligge syg, har håndværkere valgt at hulmurs-isolere min lejlighed. 100 decibels slagboringer bliver konstant afløst af lyden af skvulpende flydende isoleringsmateriale, som bliver pumpet igennem mine vægge.

Oplevelsen kan vel bedst beskrives som at befinde sig inde i munden på en person, som gennemgår en omfattende tandlæge-operation. Jeg venter blot på, at Karius og Bactus kigger forbi og siger hej.

Jeg er efterhånden overbevist om, at visse mennesker er sat på denne jord med det eneste formål at obstruere andre menneskers dagligdag:



  • TDC-medarbejdere. "Vi kommer og installerer din ADSL-forbindelse på ondag mellem 8-16". Javel ja, intet problem. Jeg tager blot fri fra arbejde HELE dagen og venter derhjemme på at I ENDNU en gang ikke møder op, men ALLIGEVEL opkræver et gebyr på 500 kr på trods af, at I aldrig mødte op.


  • El-aflæsere. "Vi kommer og aflæser dine el-målere torsdag kl. 16.30".

    Javel ja, selvfølgelig skal jeg - kunden - forlade min arbejdsplads en time tidligere, så den stakkels el-aflæser ikke arbejder uden for 9-17.


  • Gas- og sanitets-arbejdere. "Det varme vand er lukket i tidsrummet 7 - 10".

    Javel ja, sikke en glimrende idé at lukke for det varme vand i det tidsrum hvor 95% af den danske befolkning går i bad!


  • Folk, der hulmurs-isolerer. Ok, jeg ved ikke hvornår på døgnet de ellers skulle gøre dette, men det er lidt svært at være objektiv, når man befinder sig i den lydmæssige ekvivalent til et dårligt syre-trip, mens man har 40 i feber og dundrende hovedpine.




Jeg har det bedre nu, det skulle bare lige ud.
ANNONCE
Del

Seneste nyt