Connery

Gratis mobil junk

Hvorfor betale, når der ligger en masse gratis derude.

Der findes efterhånden et hav af steder hvor du kan hente billeder, lyde, og film til din telefon. Alt sammen meget godt, hvis ikke lige det havde været for de skyhøje priser der er påklistret filerne

Derfor har vi her samlet nogle få links du kan smide i din wap-browser, og hente alle de billeder, temaer, film og så videre, som du overhovedet gider. Og det eneste det kommer til at koste dig, er den pris din operatør sætter for dataforbindelsen.
ANNONCE
Gratis mobil junk
Det første link, er til esato. Her kan du hente sobre billeder, animationer og temaer. Siden er testet på en sonyericsson k700i, men den siger den understøtter et væld af telefoner. Nokia, SE, Alcatel er bare nogle af de telefoner der her skal nævnes.

Fra din komputer kan du gå ind på Esato.com og se om din telefon er understøttet, eller bare se om der er noget der fanger din interesse.

Linket du skriver i din mobil er: Http://wap.esato.com
ANNONCE
Gratis mobil junk
Link nummer 2 er til en lidt mere krybtisk side. Det Skyldes ene og alene at den er Tjekkisk, og siderne er også skrevet på tjekkisk. Det skal dog ikke forhindre en i at hente billeder, animationer og film derfra. Det skal her siges, at vi nu er ovre i den mindre pæne afdeling.

Der er kategorier med billeder af celebs og modeller. men der er også de mindre stuerene billeder og film at hente. Jeg vil her komme med nogle få hjælpe ord fra det tjekkiske sprog. Det er på ingen måde er korekte oversættelser, men blot nogle erfaringer jeg har gjort mig.



Je mi 18 a vice=Ja jeg er 18 år

Belosky=Hvide

Cernosky=Sorte

Latino=Siger sig selv

Asiatky=ja, de er jo fra asien.

Souloz=Noget med samleje

Prsa=Bryster

Velka=Store

Bradavky=Brystvorter

Vystrik=face-cumshot


Resten må i selv finde ud af.

Linket du skriver i din mobil er: Http://wap.sexwap.cz

God fornøjelse og happy hunting!
ANNONCE
Del

Seneste nyt