Connery

Glemte våben på toilet

Kvindelig kaptajn i den amerikanske hær har mistet sit våben - på et toilet i et indkøbscenter!

Debatten har før været oppe og vende her på Connery.dk, og mon ikke der her kommer ny brændsel på bålet efter at nedenstående er gennemlæst: Har kvinder noget at gøre i forsvaret?
Glemte våben på toilet
Der er nu gået adskillige dage og håbet svinder for en kvindelig kaptajn fra USA, for at hun kan blive genforenet med sit våben.

Under en øvelse var hun blevet nødt til at træde af på naturens vegne, men i befippelsen over at bruge et rigtigt toilet der kunne skylle ud og alt muligt, efterlod hun sin Sig Sauer 9mm med 13 løse skud på cisternen på et toilet i et indkøbscenter.

Tilbage på kasernen i Chisksands i Bedfordshire gik den kvindelige kaptajn rundt med et pludseligt afsavn. Der var noget hun manglede, men hvad.

Da det endelig gik op for hende og hun efter nogle timer fik lagt to og to sammen, hastede hun tilbage til det indkøbscenter, hvor hun havde benyttet toilettet. Våbenet var væk.

Politiet i Hertfordshire udtaler, at våbenet stadig er savnet og de nu frygter, at der er personer der kan komme til skade ved forkert brug af samme.

Det amerikanske forsvarsministerium har dog hidtil nægtet at udtale sig om sagen, men indrømmer dog, at våbenet er forsvundet.

Hele sagen vidner vel bare om, at kvinder bare absolut ikke egner sig til militær tjeneste. Hvorfor ikke bare træde af bag en busk, i stedet for at afmontere hele ens udstyr på et offentlligt toilet?

Har du set dette våben - kontakt da USAs forsvarsministerium!
ANNONCE
Glemte våben på toilet
Del

Seneste nyt