Connery

Girls girls girls

Jeg kunne sige meget, men hvorfor? Det er piger!

Vi kender alle de danske sider, der lader pigerne vise sig frem, for at vi drenge skal give dem en karakter.

Ideen bag denne vidunderligt simple metode, til at få tøsebørnene til at vise lidt hud, er jo intet mindre end genial. Lav et pointsystem, giv dem muligheden for at blive bedømt og de hopper på limpinden. Genialt!!!

Man kan så mene, hvad man vil om disse sider, men vi er jo nok alle sammen nødt til at indrømme, at vi har været inde på en af disse sider og se lidt på pigerne. For der er dælme nogle flotte imellem. Ingen tvivl om det.

Amerikanerne er jo ikke tabt bag en vogn. Eller foran for den sags skyld. Så de har selvfølgelig også nogle af disse sider, hvor der vises piger i tusindtal. Forskellen på herhjemme og derovre er også kun antallet af piger, og nogle vil mene kvaliteten på pigerne.

Jeg har kun taget nogle få sider med her, og meningen er så at I, kære brugere, deler jeres favorit "rating" sider med os andre.
ANNONCE
Girls girls girls
Jeg vil starte ud med en af de ældste sider af denne slags.

Hot or not.

Absolut ikke en af mine favoritter, da man hele tiden er nødt til at trykke sig igennem den ene pige efter den anden - uden mulighed for at kunne vælge en top 10 eller top 100. Det bliver lidt trivielt i længden, men der er jo nok at tage fat i. Der skulle efter sigende være over 2 millioner mennesker, der har billeder uploadet til siden.
ANNONCE
Girls girls girls
En anden side er

Rate My Body

Siden kan godt virke en smule mere uoverskuelig, men til gengæld har man mange flere muligheder som bruger, og pigerne har som regel flere billeder, man kan vælge imellem.
Girls girls girls
FaceTheJury

Denne side er lidt speciel, hvad angår at finde rundt i topprofilerne. Den nemmeste måde, tror jeg, vil være at trykke på det link i venstre side i rækken, der hedder topgirls, der hedder "more...". Derved kommer en ny side frem med profiler. Trykker man her på linket, der hedder "view profile" ud for hver pige, skifter man profil på den første side man havde åben. Forvirret? Prøv dig frem!

På denne side har de fleste piger også flere billeder.
ANNONCE
Girls girls girls
Den sidste side,

RateMyFaceADULT

er den mest vulgære. Her bliver der smidt billeder op, der normalt ville blive slettet andre steder. Vi snakker her piger, der spreder, leger, piller, ridder og så videre. I forstår vel sagtens, hvad det er, jeg mener. Der er dog også en del store reklamer på denne side, der godt kan være ret inerverende, men hvad er vi ikke villige til at lægge mærke til for at se lidt nøgen hud? Ja, jeg spørger bare.

Nu er det så jeres tur. Hvor er det I som regel bedømmer pigerne?
ANNONCE
Del

Seneste nyt