Connery

Franchise-film vi glæder os til i 2015 [Part I]

film-universet udvider sig i alle retninger næste år!

Franchise-film vi glæder os til i 2015 [Part I]
Det kommer ikke som nogen overraskelse, når en succesfuld blockbuster ofte udæsker op til flere efterfølgere. Enten lugter pengene rigtig godt eller også fortjener filmen bare at få udvidet sit univers i flere efterfølgere. Grunden er sådan set også sagen uvedkommende, så længe seeren er underholdt! I denne første artikel i serien har jeg fundet nogle af de største franchise-fortsættelser i 2015, som vi på Redaktionen glæder os allermest til. Se med og giv din mening til kende!
ANNONCE
Franchise-film vi glæder os til i 2015 [Part I]
Fast and Furious 7
Premiere: 3. april 2015
Vi mistede desværre en af de store action-helte i slutningen af 2013, Paul Walker, og han nåede aldrig at fuldføre sin medvirken i optagelserne af Fast and Furious-franchisens syvende installation. Instruktøren James Wan har dog udtalt, at Walker stadigvæk vil være en del af filmen, og at hans resterende medvirken vil blive kunstigt fremstillet gennem CGI-effekter og stuntmænd. 5’eren og 6’eren tog for alvor verden med storm, efter at man havde fået et lille nys om franchisens genopstandelse i den sprængfarlige 4’er, og man føler virkelig, at filmene formår at forny sig selv til et højere action-niveau igen og igen. Mon denne syvende film i franchisen vil kunne toppe forgængeren med danske Kim Kold på holdet? Det vil tiden vise, men Jason Statham har joinet crewet, og så kan i hvert fald forvente hårdtslående øretæver.
ANNONCE
Franchise-film vi glæder os til i 2015 [Part I]
The Avengers: Age of Ultron
Premiere: 1. maj 2015
Marvel har for alvor skudt superheltegenren op i de højere luftlag, og med en række forløbere (Iron Man, The Incredible Hulk, osv.) til den endelige kulmination blev selve udførslen af The Avengers til verdens bedste superheltefilm – efter min mening. Toeren har derfor store sko at udfylde, men med en velfungerende Captain America: The Winter Soldier og en hårdtslående afslutning på Iron Man-trilogien er forventningerne høje. Den dygtige instruktør Joss Whedon er tilbage i instruktørstolen, og den klassiske adamantium-skurk ’Ultron’ fra tegneserierne har fået æren af at være årets skurk. Ultron er i dette univers skabt af Tony Stark, så vi kan forvente en masse high-tech-shit og uden tvivl et hæsblæsende plot!
ANNONCE
Franchise-film vi glæder os til i 2015 [Part I]
Jurassic World
Premiere: 12. juni 2015
Hell Yeah! Så skal vi endnu en gang tilbage til dinosauromgivelserne i fortsættelsen af Steven Spielbergs fænomenale fortælling om en forlystelsespark, hvor uddøde dinosaurer blev vækket til live gennem DNA fra fossiler og ravstykker. Effekterne var banebrydende tilbage i starten af 90’erne og mon ikke denne fjerde film forsøger at toppe det hele med den moderne CGI-opsætning? Spørgsmålet er så bare, hvorvidt handlingen kan koges suppe på og hvorvidt det hele spiller sammen, hvis alt foregår i computereffekter. Det vil tiden vise, men vi har i hvert fald længe gået og drømt om en fjerde film i rækken, og nu er tiden heldigvis så småt ved at være kommet. Handlingen er på nuværende tidspunkt ukendt, men mon ikke der snart bliver løftet lidt på sløret?
ANNONCE
Franchise-film vi glæder os til i 2015 [Part I]
James Bond 24
Premiere: 6. november 2015
Så skal vores allesammens yndlingsagent suite op endnu en gang og heldigvis har vi stadigvæk den dygtige Daniel Craig på rollelisten som agent 007. Han har gennem Casino Royale, Quantum of Solace og ikke mindst den fantastiske Skyfall vist, at han er en af de bedste bondkarakterer – han har måske ikke ligeså meget ikonisk charme som kongen af dem alle, Sean Connery, men alligevel formår han at puste nyt liv i karakteren. Plottet til denne film er desværre også ukendt på nuværende tidspunkt, men Sam Mendes, som også instruerede Skyfall, er heldigvis tilbage i stolen og kan forhåbentlig fortsætte franchisens nye succes. Vi sidder i hvert fald klar med en martini, shaken not stirred i hånden!
ANNONCE
Franchise-film vi glæder os til i 2015 [Part I]

Star Wars: Episode VII
Premiere: 18. december 2015
Av av, den her bliver svær. Fans af de originale Star Wars-film tilbage fra 70’erne og 80’erne blev yderst skuffet over prequel-filmene, som dukkede op i slutningen af 90’erne og fremefter. Plottet var simpelthen ikke godt nok og effekterne havde overtaget den rustikke charme såvel som handlingens intensitet. Nu har instruktør J.J. Abrams – som faktisk også har lavet to film af Star Trek (Star Wars-fansenes største fjende!) – taget teten, og vil gøre sit forsøg på at udvide universet endnu en gang og måske redde franchisens ære. Det er den første film siden 1983, hvor historien fortsætter sin kronologiske rækkefølge og for helvede hvor er vi spændte på udfaldet! Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill samt mange af de andre gamle kendinge har meldt deres deltagelse, så nu kan vi blot vente i spænding på udfaldet af denne satsning. 

 

Følg med i de næste artikler som kommer løbende!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce