Connery

Marvels kommende projekter frem til 2019

Så er der dømt superhelteunderholdning mange år ud i fremtiden!

Marvels kommende projekter frem til 2019

Efter den vanvittigt største succes med Guardians of the Galaxy tidligere på året, har folkene bag Marvel fået endnu mere blod på tanden. Deres fortsættelse til kæmpesuccesen The Avengers fik for nyligt sin første trailer, og for fanden man blev med det samme dobbelt så utålmodig! Hvor lang tid skal du så vente på de kommende film? Marvel offentliggjorde for nyligt hele deres line-up til og med 2019 og her er de kommende kreationer, som du kan se frem til:

ANNONCE
Marvels kommende projekter frem til 2019

Avengers: Age of Ultron - May 1, 2015

Ant-Man - July 17, 2015

Captain America: Civil War - May 6, 2016

Doctor Strange - November 4, 2016

Guardians of the Galaxy 2 - May 5, 2017

Thor: Ragnarok - July 28, 2017

Black Panther - November 3, 2017

Avengers: Infinity War Part 1 - May 4, 2018

Captain Marvel - July 6, 2018

Inhumans - November 2, 2018

Avengers: Infinity War Part 2 - May 3, 2019

ANNONCE
Marvels kommende projekter frem til 2019

I listen kan du spotte 5 originale titler, 3 sequels og ikke mindst hele 3 nye Avengers-film.

Den tredje film om Captain America får besøg af Robert Downey, jr., men hvorvidt han medvirker i det tredje Avengers-filmsplit er stadig uvist - rygterne er desværre ikke så positive. De fleste andre sequels er ligetil, hvis man allerede har stiftet bekendtskab med Marvels karakterer i deres første faser, men for de lidt nyere titler kræver det lidt forklaring.

Ant-Man følger hustleren Scott Lang (Paul Rudd), som med sin special-designede dragt kan ændre sin kropsstørrelse. Sammen med sin mentor Hank Pym (Michael Douglas) skal de udnytte denne evne til at redde verden og bruge den til noget fornuftigt.

Dr. Strange handler om den arrogante, excentriske kirurg, som efter et karrierenederlag får en ny chance i livet gennem sin oplæring hos en troldmand. Benedict Cumberbatch ser ud til at skulle portrættere hovedpersonen - yay!

Black Panther fortæller historien om hovedpersonen T'Challa, som gennem et stammeliv med ritualer og diverse tricks har lært at få overnaturlige sanser, reflekser og fysiske attributter som en panter. Derudover er han den første sorte superhelt nogensinde og skuespilleren Chadwick Boseman har fået tildelt hovedrollen.

Captain Marvel med det opfindsomme navn skal ikke blandes sammen med historien om drengen Billy Batson, som ved at sige ordet 'shazam!' bliver forvandlet til en superhelt med nær udødelighed og overnaturlige kræfter. Det er derimod en af Stan Lees originale karakterer i form af en alien-militærofficer - yeah! Desuden er Dwayne 'The Rock' Johnson bekræftet som birollen Black Adam - finally ser vi kæmpegutten i en superheltefilm!

The Inhumans handler om en flok særlige genetiske superhelte, som efter flere generationers selektion har udviklet sig til et folkefærd, som kan blive 150 år og opnå større kræfter end andre. Yderligere info om dette projekt er ikke offentliggjort, men ses, det skal den!

Infinity War handler sjovt nok om en krig mellem superheltene og superskurken Thanos, som sammen med en flok andre badguys har fået fingrene i 'The Infinity Gauntlet' - et redskab som kan indeholde 6 forskellige sjæleædelsten, som sammen kan gøre indehaveren svimlende stærk og nær uovervindelig - kan dette blive Avengers-gruppen største trussel?

Hvilken film ser du mest frem til?

Se desuden überkort, men fed teaser til Avengers 3 og en lidt mere dybdegående trailer til Avengers: Age of Ultron herunder!

ANNONCE
Ultra kort teaserlklip til Avengers: Infinity War
Special look at Age of Ultron
Del

Seneste nyt

Annonce