Connery

Folk deler de mærkeligste ting, de nogensinde er blevet bedt om i sengen - part 2

"I 2007 væddede vi om, at jeg ikke kunne have sex med hende, få hende til at komme og installere Windows XP på hendes computer samtidig. Hun tog helt fejl"

Alle folk kan lide noget forskelligt i sengen, og jeg skal ikke sidde her og gøre mig til dommer over, hvad der normalt eller mærkeligt. Det kan du nemlig selv gøre takket være Ask Reddit, som har spurgt What is the oddest sexual request you've gotten from your partner?

Læs første omgang her. 

ANNONCE

seriouspretender:

- Have en kappe på.
- Komme hende i ansigtet.
- I hendes forældres seng.
- Den sidste var et væddemål, men i 2007 væddede vi om, at jeg ikke kunne have sex med hende, få hende til at komme og installere Windows XP på hendes computer samtidig. Hun tog helt fejl.

theratedrock:

Well, der var en, der bad om at have en gummiand imellem os, så den ville squeak, mens vi havde sex. 

rumpleforeskin9:

Jeg har et ret tydeligt kæbeparti, og det tændte virkelig min kæreste, når jeg flexede dem. Hun tilbød mig næsten altid et stykke tyggegummi før sex, fordi hun var så vild med det. Hun ville sende nøgenbilleder, jeg ville sende videoer af mig, der tyggede tyggegummi.. 

horsecockdotjpeg:

Den her pige ville være min slave. Hun ville have et halsbånd på med en snor og bare sidde i hjørnet, klar til at blive brugt. Ingen cuddling, ellers ville hun gå. Det var meningen, jeg bare skulle lade som ingenting, og når jeg ville have noget, skulle jeg kalde på hende, og hun ville gøre, hvad jeg forlangte. Oftest fik jeg bare blowjobs. Engang vaskede jeg op og fik et blowjob. Min roomie var ikke glad, men hey, opvasken blev taget. 

sarah_rslp:

Jeg var i et forhold i noget tid med en fyr, der godt kunne lide, når jeg havde sports-bh og boxers på, imens vi havde analsex. Han var meget åben omkring hele kønsforvirringen, og han blev irriteret, hvis jeg ikke var klædt meget feminint. Han sagde: “dress like a boy, and I’ll fuck you like a boy”

backlikeclap:

Jeg så engang en pige, som virkelig godt kunne lide, at jeg havde sex med hende, mens hun sov. Det fungerede sådan, at vi ville have sex en eller to gange som normalt, så ville hun falde i søvn, og så skulle jeg enten holde mig vågen eller gøre det, inden hun vågnede om morgenen. Jeg var aldrig helt sikker på, om hun egentlig sov i starten, eller hun bare lod som om, fordi hun tændte på fantasien. 

SenpaiTemper:

Stikke mine tæer ind i hende. "Jeg vil mærke, hvordan det føles." Det skete én gang, og vi snakkede aldrig om fødder igen.. 

tdasnowman:

Stik din næse i mig og nys. Hun fortalte mig aldrig, om hun mente det eller ej. 

zsazsakittykatgabor:

En fyr, jeg havde været på 3-4 dates med, indtalte en besked på telefonsvareren, hvor han spurgte, om jeg kunne klæde mig ud som en kat for ham. Han ville også gerne, at jeg opførte mig som en kat. Han sagde: “I can’t wait to hear you purr.” Han endte med at droppe mig til fordel for min bedste ven, førend jeg kunne droppe ham.. Oooog lige nu falder det mig ind, at det nok var, fordi hun var klædte ud som kat til Halloween..

pdxemf:

Det var nok den fyr, der bad mig iklæde mig et nonne-kostume i latex, imens jeg havde en fake gravid mave. Eller måske står det 50/50 mellem ham og den fyr, som ville have mig til at stikke ham med en kniv og drikke blodet. Det hele kommer an på, om ens definition af mærkelig er på den finurlige-men-upraktiske side eller på den morderiske-og-creepy side. Uanset hvad gik jeg ikke med til nogen af tingene. Altså nok er jeg med på mange ting, men helt ærligt, det var lige lidt for meget for mig. 

why_you_always_lie:

Anal. Ikke mærkeligt. Jeg var klar. Mens vi var igang, forlangte hun, at jeg tissede indeni hende. Jeg foreslog, at hvis hun mente det, så kunne vi gøre det i badet? Hun sagde nej. Jeg gik med til det, hun fortrød vi ikke gik ud i badet. 

ANNONCE

Kilde: Reddit

Del

Seneste nyt