Connery

Fly holdt tilbage pga. kaffepause!

I England blev et charterfly hold tilbage pga. kaffepause!

Passagererne på et fly på vej til England, fik beskeden om at de desværre ikke kunne lande, da en flyveleder holdte sin kaffepause.
Fly holdt tilbage pga. kaffepause!
Thomson-flyet som her er tale om, var tvunget til at cirkulere rundt om lufthavnen i intet mindre end 25 minutter som det tager en gennemsnitlig brite, at holde sin kaffepause, før de kunne få tilladelse til at lande i lufthavnen.

Ken Jones på 70 år, udtalte, at han og hans medpassagerer troede kaptajnen lavede sjov med dem, da de fik beskeden om, at de ikke kunne lande eftersom flyvelederen holdte en kaffepause, mens de nærmede sig Cardiff Lufthavn.

Ken som var på vej hjem fra en ferie på Tenerife tilføjede: 'Kaptajnen undskyldte for, at det ikke var muligt for dem at lande, men 'controlleren' i lufthavnen havde ikke autoritet til at lande flyet, og at de blev nød til at vente indtil flyvelederen kom tilbage efter hans kaffepause.'

Kaptajnen annoncerede, at han aldrig før i hans karriere havde været ude for noget lignende. Da det var d. 1. april troede de fleste i flyet først at det var en joke.

En talskvinde fra National Air Traffic Services udtalte: 'Vi beklager forsinkelsen på ankomsten af Thomson-flyet. Personalet i Cardiff lufthavn er tilstrækkeligt kvalificerede til opgaven. Grunden til forsinkelsen vil nu blive undersøgt.'
ANNONCE
Del

Seneste nyt