Connery

FIFA08 til Wii

EA forvandler superstjernen ronaldinho til en justérbar figur i FIFA08 til Wii’en



Aflever, skyd og udfør de vildeste finter med et vip med håndledet. FIFA 08's cover-stjerne, en af verdens mest talentfulde og genkendelige atleter bliver den først professionelle fodboldspiller, der optræder som en justérbar figur eksklusivt på WiiTM-konsollen.
ANNONCE
FIFA08 til Wii
EA har skabt en unik figur baseret på den fantastiske bransilianske fodboldstjerne, der vil være spilbar i FIFA 08 på Wii. Den Wii-eksklusive Ronaldinho vil være vært i en særlig spilvariant, der er designet og skabt specielt til Wii, kaldet 'Footii Party with Ronaldinho'. Med denne spilvariant introducerer EA en unik form for gruppespil - inklusive bordfodbold og straffesparkskonkurrencer - hvor du kan spille som din selvskabte MiiTM-figur for at få adgang til Ronaldinho, så du kan udfordre mesteren selv. Hvert eneste Footii Party game er skabt som en multiplayer, en social oplevelse, der er designet til at underholde fans i alle aldre.

Ronaldinho selv kommenterede sin figur således: "Min figur ser ud somom han nyder at spille fodbold og deler min passion for spillet. Det er meget vigtigt for mig. Uanset om du spiller fodbold på banen eller via mine party spil i FIFA 08 på Wii'en, skal det være en sjov og underholdende oplevelse."

"Når Ronaldinho træder ind på fodboldbanen, spiller han med passion og energi. Vi har bragt den samme ånd til FIFA 08 på Wii'en - det er sjov og energifyldt underholdning, som hele familien kan kaste sig over," sagde senior producer Tim Tschirner.

Spillets nytænkende FreeMotionTM-styring er med til at gøre kampene ligeværdige for alle spillere og forvandler FIFA 08 på Wii'en til en fysisk, social aktivitet. Det giver også spillerne en ægte, autentisk fodboldoplevelse med større kontrol end nogensinde før. Det er let at komme i gang med og med den indbyggede fodboldskole, kan du lære både den grundlæggende og den mere avancerede styring gennem de over 30 interaktive lektioner. Hver enkelt lektion lærer dig at mestre FreeMotion-styringen, så du kan udføre alle de nødvendige bevægelser på banen.
ANNONCE
FIFA08 til Wii
Spil FIFA 08 og før din yndlingsklub og dens spillere til mesterskab og pokaler. Gør forsvarerne rundtossede med autentiske, in
FIFA 08 leverer komplet autensitet med licenser fra alle verdens førende ligaer inklusive MLS og den mexicanske liga i Nordamerika og 28 andre ligaer fra mere end 20 lande. Dette år får du således adgang til 570 licensierede hold og mere end 14.000 spillere, der kan hjælpe dig til sejr med eller mod op til tre af dine venner.

FIFA 08 udvikles af EA Canada i Vancouver, B.C. Det skal efter planen udkomme i løbet af efteråret til Xbox 360TM, PLAYSTATION®3, PlayStation®2, WiiTM, Nintendo DSTM, PSP® (PlayStation®Portable), PC og mobiltelefoner. FIFA 08 er endnu ikke blevet PEGI-rangeret.
ANNONCE
Del

Seneste nyt