Connery

Fallout 4 udgivelsen satte Pornhubs trafik ned med 10%

Power of gaming.

I løbet af den seneste uge, har jeg brugt over 24 timer på at få spillet nok Fallout 4, til at lave en reel anmeldelse. For nogen lyder det voldsomt, for andre er det underligt, at jeg ikke har brugt mere tid. Men når tiden går fra min sparsomme fritid, er det altså ret voldsomt. 

Jeg er åbenbart ikke den eneste der har skudt en masse timer i spillet, for ifølge Pornhub, tager spillet også tid fra deres aften-aktiviteter. På udgivelsesdagen for Fallout 4, oplevede pornomastodonten et trafiktab på 10% i forhold til normalen. Det er ret vildt. 

ANNONCE
Fallout 4 udgivelsen satte Pornhubs trafik ned med 10%

"Compared to an average day, we saw a slight 5% increase in traffic among gamers in the early morning hours from 3-4 am. At this point we assume everyone’s download completed and the gaming commenced. Starting at 5am traffic began to drop, down as much as 10% from 7am till noon. In the afternoon traffic returned to normal, but after 6pm it dropped again when we assume that 9-5 workers arrived home and fired up their games. After midnight it seems like everyone finally took a break, and traffic jumped as high at 15% above daily norms." - lyder det fra PH

Det er selvfølgelig ikke et trafiktab der er kommet som en overraskelse for sitet, da de har sat sig for at måle på lige netop den udgivelse. De tidligere Fallout-spil har nemlig også søgetermer på siden, og derfor er der nogle kalkulerende folk derude, som har lavet decideret Fallout-tematiserede hudfilm. 

Happy Gaming. 

ANNONCE
Weird stuff! - Fallout 4 udgivelsen satte Pornhubs trafik ned med 10% Weird stuff!
Del

Seneste nyt

Annonce