Connery

Razer er klar med en Ultrabook der også på prisen er konkurrencedygtig

Razer Blade Stealth

Razer er klar med en Ultrabook der også på prisen er konkurrencedygtig

Kan du godt lide ultrabook'ens tynde og enkle design, mens du samtidig har et krav om at kunne game en smule på din maskine?

Det kan godt være lidt af en balancegang hvis man vil have en bærbar med lækkert design, og specifikationer der kan trække nye spil. Medmindre man er frisk på at punge 20 af de store ud. 

Derfor er det godt at høre, at en gamerbaseret virksomhed som Razer, er klar til at konkurrere med markedets andre ultrabooks - også på prisen. 

Maskinen der skal tage konkurrencen op, hedder Razer Blade Stealth. 

Blade Stealth blev præsenteret på CES-messen i Vegas i går. Det er en tynd lille sag, der kun måler 1.32 cm i sammenklappet form. Maskinens komponenter er indkapslet i 'aircraft grade' aluminium, og har en vægt på knap 1250 gram. 

ANNONCE

Specifikationerne i ultrabooken er selvfølgelig ret essentielle, og i Razers materiale fremgår det at Razer Blade Stealth både kan trække Fallout 4 og Call of Duty: Black Ops III. 

Derfor kommer maskinen heller ikke med en processor der er mindre, end Intels sjette generation CPU; i7-6500U, 2.5 GHz / 3.1 GHz ved turbomode. 

Dertil kommer Intel Hd Graphics 520, 8 GB RAM (LPDDR3-1866MH), Drev fra 128 GB SSD, 12,5" display i QHD eller UHD opløsning. 

Maskinen har selvfølgelig en god bonus til alle Razer-drengene, nemlig Chroma-bagrundsbelyst tastatur, der giver mulighed for leg og konfigurering med 16.8 millioner farver. 

ANNONCE

Men det er ikke alt!

Selvfølgelig er der mere til det, for et firma som Razer sælger selvfølgelig ikke en Ultrabook, der ikke har mulighed for at spille de vildeste spil. Til det formål har de udviklet Razer Core, som i og for sig er et "docking-system" ejeren kan have stående derhjemme.

Razer Core er en udbyggelse, der giver Razer Blade Stealth den fornødne grafiske power, til at køre alle spil på bedste framerates. En dock der kan bygges de vildeste grafikkort i. 

Specifikationerne lyder således:

  • Connection to PC via Thunderbolt™ 3 using included 40Gbps cable
  • Supports single double-wide, full-length, PCI-Express x16 graphics card
  • GPU max dimensions – 5.98 in. / 152 mm (Height) x 1.73 in. / 44 mm (Width) x 12.20 in. / 310 mm (Length)
  • GPU max power support – 375 W
  • USB 3.0 port x 4 (SuperSpeed)
  • Gigabyte Ethernet (10/100/1000)
  • Chroma lighting (2 zones)
  • Built-in 500 W power supply
  • 8.6 in. / 218.4 mm (Height) x 4.13 in. / 104.9 mm (Width) x 13.38 in. / 339.9 mm (Length
ANNONCE
Razer er klar med en Ultrabook der også på prisen er konkurrencedygtig

Razer Blade Stealth er sat til en vejledende startpris på $999 (7.000 kr), den rammer USA i februar, og Danmark i 1. kvartal '16.

Læs mere på Razerzone.com

Del

Seneste nyt

Annonce