Connery

En dag tilbage (til verden går under)

Ifølge en oldgammel mayansk kalender går verden under imorgen...

Okay... Hvis du fik af vide, du havde en dag tilbage at leve i, hvad ville du så gøre?

Hvad jeg ville gøre? Jeg tror jeg ville hæve lidt penge på min firma-konto, løbe ned og shoppe den bil jeg altid har tænkt på, vinke når jeg så min nabo, hallo..

Stop stop stop!
ANNONCE
En dag tilbage (til verden går under)
Come on. Selvfølgelig går verden ikke under. Hvis den gjorde er Nik og Jay's udkast altså noget fesen og ret halvhjertet, men nok om det. Old news.

Vi har lavet en liste over fe ting du kunne tage at gøre idag, og som ikke har ødelagt dit liv imorgen, hvis verden stadig står.

1. Sidste farvel (forklædt som "glædelig jul")

Ring rundt til dine nærmeste bekendte og ønsk dem en glædelig jul og få en lille snak. Vi ved godt du ikke har fået styr på de julekort alligevel! På den måde kan du få dig lidt closure og samtidig fremstår du ikke som et fjols med "dommedagsprofet" stående i panden, når solen står op d. 21. december.
ANNONCE
Epic Meal Time - En dag tilbage (til verden går under) Epic Meal Time

2. Spis din livret, drik din yndlingsøl, fuck kalorierne

Det kan altid "brændes af" imorgen! Gør det med dine bedste venner, hvis det skal være endnu mere meningsfyldt.

3. Gør en god gerning

Gør bare en god ting for en der har brug for det, lad være med at gå helt i selvsving og "synes godt om" alle støttende formål på Facebook. Selvom du har hørt at likes=1$ er det altså ikke instant og faktisk sjældent sandt, så lad nu vær med det, så ligner du heller ikke en goodie-two-shoes på din Facebook profil imorgen. Køb en kop kaffe til en hjemløs, hjælp en gangbesværet over vejen, hold døren for en dame, ønsk en kassedame glædelig jul, tilbyd en træt dame at holde hendes bryster... Det er faktisk ikke så svært.
ANNONCE
En dag tilbage (til verden går under)

4. Drik dig i hegnet

Men gør det så tidligt at du er vissen kl 24.00 når jorden måske går under. Så kan du nemlig også stå op om fredagen med lidt god vilje, hvis der er noget at stå op til.

5. Lav et eksperiment

Hvis du har et par timer til overs, sæt dig på strøget med et skilt hvor der står, "donér dine småpenge, hvis du ikke vil dø imorgen" og se hvor mange penge der ryger i hatten - notér hvor mange der gør det fordi de tror verden går under, og hvor mange der gør det, fordi de tror du vil slå dem ihjel. Send noterne til mig.

Hvad vil du gøre idag, hvis nu det værste skulle ske?
ANNONCE
Del

Seneste nyt