Connery

En blotter med IQ?

..eller mangel på samme - døm selv!

Der er nu et eller andet med de tyskere. Underlige finurligheder som f.eks. Mercedes og Bayer (medicinalvirksomhed, der støtter fodboldholdet Leverkusen, red.) har alle rod i landet mod syd. Dog skulle jeg mene, at denne tysker ligger på grænsen mellem genialitet og rablende sindssyge.
ANNONCE
En blotter med IQ?
Blottere er absolut en af guds gaver til mændene, hvis der er tale om en ung storbarmet blondine, der flasher hele pakken. Sådan er det i næsten 100% af tilfældene desværre ikke.

Blottere er mænd, der får et kæmpe kick ud af at hive jakken til side hvor han kæmper en ensom kamp, for at opnå sit sexuelle klimaks, og publikummet er oftest - forskrækkede unge piger eller ældre damer i byens mest skumle park. Et indiskutabelt faktum!

En 57-årig tysker fra Lübeck troede dog, at han havde opfundet en genial blotterinstallation i sit tøj. Han havde syet et par bukser om, så han blot skulle løfte op i sin bluse for at blotte sig og vise pikkemanden frem - hvordan denne installation end har set ud og fungeret, så var resutatet som det plejer.

Manden blev afsløret, efter at han forleden aften i en gågade i byen havde vist sig frem for to mellemfornøjede kvinder på 20 og 21 år, mens han rykkede løs i pjeverten. De to kvinder kunne pudsigt nok give politiet et så godt signalement af ham (og måske hans lille ven), at han kort efter blev anholdt og smidt i kachotten.

Havde der nu været tale om førstnævnte scenarie, så var der nok ikke blevet tale om en politianmeldelse...
ANNONCE
Del

Seneste nyt