Connery

Drengerøvsmesse 2011

Endelig en messe uden tøsegøgl


Endelig en messe med relevans for os her på redaktionen. Drengerøvsmessen 2011 i FrederiksborgCentret - og ja vi er til stede selv med en lækker stand med babes, Kay-Sar øl og gøgl! - Ses vi ?

Drengerøvsmesse 2011


Messen er endda så relevant, at vi fra redaktionens side har udvalgt vores egen udgave af Navy Seals - Team Six, i form af den allestedsværende chefredaktør, den fordrukne musiktosse og den fallerede livsstilsskribent. Yderligere information om holdet, kan vi ikke komme med her, af hensyn til vores personlige sikkerhed. Vores identiteter skulle jo gerne forblive omtrent lige så hemmelige, som vores egne minder om julefokosten.



Hvor om alt er, så er der lagt i ovnen til nogle fantastiske dage, hvor babes, bajere og biler er i højsædet. Der vil også være mulighed for, at vinde en helikoptertur, spille poker, se på damer, høre om hajdykning, få tips til grillen, smage champagne og se på damer - igen!





Connery.dk er naturligvis mediepartner, og vi har selv stand med Babes, Kay-Sar Øl og Photoshoot, så kig forbi og få en smagsprøve på varerne...



Åbningstider:



VIP-aften, fredag den 27. maj kl. 15-22

Lørdag den 28. maj kl. 11-17

Søndag den 29. maj kl. 11-17



Billetter:



Fredag 27. maj er VIP-aften (begrænset antal billetter): kr. 650,-.

VIP aftenen er en helt speciel aften fyldt med oplevelser, lækker gourmetmad, øl-, vin- og champagnebar, events, casino og pokerborde. Oplagt til at samle "gutterne" og leve drengerøvsdrømmen helt ud.

Kun denne aften får du mulighed for at vinde den ultimative drengedrøm - et besøg på Playboy Mansion.



Lørdag og søndag 28.-29. maj er entreprisen kr. 170,-



Se mere om messen her

ANNONCE
Del

Seneste nyt