Connery

Donald Trumps Brevkasse: Sådan scorer du en lækker dame!

Donald Trump har gjort det. Nu er det din tur. Jeg analyserer hans teknikker, så du kan bruge de samme.

Tag en dyb indånding. Det er vigtigt, du er fokuseret. Visualiser nu din drømmekvinde. Hvordan ser hun ud? Har hun lyst eller mørkt hår? Nu vil jeg fortælle dig noget vildt. Noget der vil ændre din verden. Du har muligheden for at score hende. Muligheden for at sikre dig en lækker dame. 

Donald Trump er manden, der har formået at score Melania Trump - en kvinde, der på trods af hendes alder på 46 år, ser ganske pæn ud. Følger du hans fodspor, kan du også sikre dig en smuk partner.

Vi giver dig her en komplet guide til Donald Trumps scoregame:

Råd nr. 1. Få styr på dit Twitter-game

Du kender det. Mobilen bipper, og der skal tjekkes for nye notifikationer. De sociale medier er en perfekt mulighed, for at vise dig frem overfor det modsatte køn. Det er her, du kan vise din popularitet. Twitter-Followers giver social proof, jo flere følgere - jo bedre.
Donald Trump har over 75 millioner mennesker, der følger hans opslag på Twitter. Lad os se, hvordan Trump har gjort det:

Der er mange kendisser, der poster på Twitter, derfor skal du skille dig ud. Det vigtigste er at være kontroversiel. Du kan f.eks. skrive, at det er koldt udenfor, og vi derfor skal have mere global opvarmning. Folk elsker miljøet, så det er en god ide at være imod det.

Noget andet folk elsker at støtte er flygtninge. En racistisk kommentar kan derfor få dig langt. En god start-tweet ville være, at du ønsker totalt indrejseforbud mod muslimer i Danmark. Generelt er det smart at køre på minoritetsgrupperne. 

ANNONCE
Donald Trumps Brevkasse: Sådan scorer du en lækker dame!

Råd nr. 2.  Sørg for at være frygtindgydende

Pigerne elsker en vaskeægte bølle. Facebook-sider som “Date en fængselsindsat” er enormt populære. Kvinderne bliver tiltrukket af, at du kan skabe ballade omkring dig. Derfor skal du få de andre fyre til at frygte dig. Det er vigtigt at være utilregnelig. Hvis du, som Trump, fortæller, at du er så populær, at du kan skyde et andet menneske, uden at miste din popularitet, er du rigtig godt på vej. 

Det bedste der kan ske for dig, er at en politiker fra Dansk Folkeparti siger til pressen, at dine udtalelser er helt forrykte. Så har du for alvor fat i den lange ende. 

ANNONCE

Råd nr. 3. Få en professionel imitator

Sean Connery, Mike Myers, Jay Leno, Donald Trump. Hvad er ligheden mellem dem? De har alle en personlig imitator - så det skal du selvfølgelig have. Her skal du ikke finde en god ven, nej, det er vigtigt, det bliver gjort ordentligt. Sørg for at finde en look-a-like. Det er i den forbindelse en god ide at have en toupé-lignende frisure, så din imitator lettere kan ligne dig.

Din imitator skal herefter ud til så mange arrangementer som muligt. Det kan være din mormors 80-års fødselsdag - eller din nevøs konfirmation. Det er med til at promovere og brande dig som person.

ANNONCE
Donald Trumps Brevkasse: Sådan scorer du en lækker dame!

Råd nr. 4. Få en fast vennegruppe til at følge dig - og råbe dit navn

Når Donald Trump holder valgmøder, har han tilhængere, der omringer dem, der ikke holder med ham. Tilhængerne råber “Trump, Trump, Trump” og modstanderne bliver herefter smidt ud af hans vagter. Samme taktik kan anvendes i nattelivet. 

Når du skal samle damer op, er det bedste sted et diskotek. Her har pigerne fået lidt alkohol, hvilket gør det lettere at få dem med hjem. Men der er ingen piger, der vil have dig, hvis du kommer alene. Det er vigtigt, at have en stor gruppe af venner med. Det skal være nogen, der virkelig støtter dig. 

Tricket er, at du stiller dig ud på dansegulvet, og udser dig dit bytte. Her ville de fleste prøve at gnide sig op af hendes bagdel. Men du ved bedre. Du skal nu gå et par skridt tilbage, og få dine venner til at omringe byttet. Herefter skal de råbe dit navn højt i hovedet på hende. Hvis hun synes, situationen er ubehagelig, er det vigtigt, at du har en aftale med dørmanden - så kan han sørge for at smide hende ud. På den måde har du kontrollen over klubben.

Så er du klar

Kontroversiel på Twitter, frygtindgydende, faste tilhængere og en professionel imitator - så er du godt på vej. Vi kan selvfølgelig ikke give nogle garantier for din fangst. Vi stiller os heller ikke til ansvar, hvis du modtager dødstrusler, mister dine venner eller bliver set på som en tosse. 


Vi konkluderer blot, at det har virket perfekt for Donald Trump.

ANNONCE

... Eller var det bare pengene?

Del

Seneste nyt

Annonce