Connery

Det hader jeg!!!

Her er et udpluk over ting jeg hader og simpelthen ikke gider finde mig i, i denne lorteverden!

Du, jeg og vi hader alle mulige ting i vores komplicerede hverdag. Vi bliver ikke udsat for andet end lort, ulidelige mennesker samt situationer man kunne have været foruden.

- Jeg hader bussemænd i næsen. Der skal være fri passage.

- Jeg hader når folk piller bussemænd lige foran mig. Kom væk fra mit åsyn.

- Jeg hader fødder. De er det absolut grimmeste og mest ulækre på mennesket.

- Jeg hader søndagsbillister. Af vejen når jeg trykker spederen i bund.

- Jeg hader folk der ikke blinker når de kører i deres grimme skrotkasser eller fede bimmere. Så stik da armen ud af vinduet din kraftidiot.
ANNONCE
Det hader jeg!!!
- Jeg hader dårlige reklamer. Især de synkroniserede for opvaskemiddel eller Vanish.

- Jeg hader kvinders koblingsben. Det er de færreste kvinder, der kan bruge det uden at bilen hopper. Prøv da for helvede at lære det ben lidt manere.

- Jeg hader hold i nakken. Det lort er noget djævelen har opfundet. Hvad er ideen med at man pludselig ikke kan bevæge hovedet? Det må være en ond ond straf for en handling i et tidligere liv.

- Jeg hader de der lidt for smarte ekspedienter i tøjforretningerne. Kommer hen og slesker for en, imens de prakker en grimt tøj på. Hader især de der tøser, der står og spiller smarte, og i hvert fald ikke mener man skal henvende sig til dem, medmindre man er Marcus Schenkenberg.

- Jeg hader Se&Hør-Manden. Hva er det for en flok bøsser, der posere uden en trævl på kroppen og uden en eneste svulmende og trænet muskel. Deres mødre er sikkert også med på den værste.

- Jeg hader den fede og klamme lugt fra McDonaldsmad, når jeg kommer cyklene forbi efter træning. "No wonder the americans are the most obese nation on the face of the earth."

- Jeg hader når der ikke er fri på toilettet og jeg bare skal kage den. Af banen folk og lad far komme til.

- Jeg hader skrålhalsen Celine Dion. Den skrigende kælling skal bare holde sin musik og musak væk fra mine sarte ører. Gå væk, og tag din skaldede, sminkede klovnemand med dig!

- Jeg hader bitche bartendere, der tror de er langt lækrere end de i virkeligheden er. Drop attituden, hold jeres kæft og giv mig en ny af de grønne.

- Jeg hader popsmarte Nik & Jay typer med cappen lidt på skrå, der står og går frem og tilbage, fra siden til siden, i byen. Når jeg ser en har han kun en dag tilbage, hvis ikke han skynder sig væk.

- Jeg hader, når man sidder og surfer porno på nettet, finder en fed side, og der midt på billederne er der nogle farveladeklatter fra photoshop. Sorte felter over hele skærmen fordi det er for frækt. Jamen det er da for helvede, det jeg ska derind for at se.

- Jeg hader alle de latterlige tv-se-mig-jeg-vil-være-stjerne-for-en-aften-Idols-Popstars-shows. Her vil jeg selvfølgelig ikke nævne nogle navne.

- Jeg hader træskofolket, der træsker Silvan, Bauhaus mm. tyndt som de wannabe handymænd de selv tror de er.

- Jeg hader Biva-damen, der altid hopper frejdigt ind på skærmen, for så at lyde fantastisk hjernelam. Gå hjem og nyd dine Biva-penge dame, og giv skærmen til en sød tøs.

- Jeg hader de gamle damer i mit motionscenter, der tropper op i Bjarne Riis-stramme cykelshorts, gamle slidte t-shirts, så man frit kan se at deres poser med bønner hænger under navlehøjde, samt deres gymnastiksko fra deres mormors tid, der er så slidte at de er mere hudfarvede end hvide. I viser mig mere end jeg har lyst til at se. Dress up oldies.

- Jeg hader New England Patriots og Seattle Seahawks. I er bundkedelige og røvirriterende. Titans, Cowboys og Rams er langt mere interessante og bundsolide hold. (Bare vent 2-3 år, så er de alle på toppen igen.)
ANNONCE
Del

Seneste nyt