Connery

Dagligvarer online

Køber du dagligvarer på nettet?

Dagligvarer online

Onlineshopping

Det er i dag muligt at foretage alle dine dagligvare indkøb på nettet. Ud over at det, måske, kan være med til at sikre os pladsen, som en af de fedeste nationer i norden – kan det helt sikkert også være med til at gøre hverdagen lettere for stressede familier.

Den største udbyder er Super Best, som lover levering den efterfølgende dag, hvis der bestilles inden klokken 24:00. Sortimentet er virkelig bredt, dog gælder priserne fra deres tilbudsavis ikke. Jeg har to gange bestilt og begge gange fungerede det virkelig godt. En virkelig smart funktion er deres opskriftskatalog,  find den ret du gerne vil spise og tilføj alle ingredienser til din indkøbskurv på én gang.

En anden udbyder er årstiderne, som primært sælger specialvarer og økologiske produkter. I lighed med Super Best, sender de hver uge opskrifter ud, som passer til de forskellige grønsagskasser de forhandler.

I tyskland har kæden Real, for nylig åbnet e drive in butik. Du kører frem til en skærm, indtaster de produkter du vil købe, får anvist en parkeringsplans med et nummer og får varerne leveret direkte ved bilen, når de er pakket.

Personligt holder jeg af selv, at kunne udvælge mine varer i butikken, men fordelen ved netbutikken er at den sænker mit gennemsnitskøb – butikkerne er trodsalt opbygget, så man kører lige forbi fristelserne og rykker noget ekstra i kurven.

Netshopping af alt fra dagligvarer til sko er her helt sikkert for at blive, det store spørgsmål er hvornår  du springer med på bølgen? Er du der allerede?

ANNONCE
Del

Seneste nyt