Connery

Collateral

Michael Mann (Heat) er instruktøren af Collateral med Tom Cruise i hovedrollen.

5 ud af 6 stjerner
Collateral
Max er en taxachauffør med store drømme, og han kører taxa for at tjene ekstra til den limosineforretning, han ønsker at starte op.

En dag får han en usædvanlig kunde med i sin bil. Kunden præsenterer sig som Vincent (Tom Cruise) og tilbyder Max 600 $ for at blive hans privatchauffør i et par timer, inden han skal nå flyet hjem. Max siger ikke nej tak til tilbuddet, til trods for at det er imod firmapolitikken at have en fast kunde i længere tid. Max ser ikke noget lumsk i, at Vincent blot skal besøge fem venner, inden han skal rejse hjem, men hvad Max ikke ved er, at han er i gang med at blive medskyldig til fem mord på nogle vidner i en stor narkosag...

Collateral kunne have været lidt mere finpudset, end den er. F.eks er der meget lange scener, som godt kunne have været klippet væk, hvilket gør den en smule langtrukken, og eftersom det er Tom Cruises første film som "bad guy", så kan det også mærkes, men ellers er det en fed film. Den er sindssygt godt filmet på den måde, at den får et præg af dogmefilm, som ikke før er set i de amerikanske film.

Genre: Thriller

Skuespillere: Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith, Mark Ruffalo mf.

Er ude på DVD nu...
ANNONCE
Del

Seneste nyt