Connery

Chilismagning - hvordan er det egentlig?

'av' beskriver det meget godt..

Da Connery.dk for noget tid siden afholdte den årlige julefrokost med druk, god mad og stemning, valgte vi at afprøve en lille pakke fra det nye selskab Chilismagning.dk. Efter ChiliKlaus’ store succes med sine prøvesmagninger af verdens stærkeste chilier i de virale videoer på nettet, har chilibølgen for alvor taget fat i det danske land. Mange mennesker tyr til de farverige sataner i madlavningen, så hele det danske køkken får et eksotisk og stærkt pift.

Chilismagning.dk går ind for, at danskerne skal have mulighed for let at kunne komme i forbindelse med chilimarkedet – chilien har længe været en del af vores samfund, men det har oftest været svært at få fat i disse special-eksemplarer.

Chilismagning.dk siger:
”Vi følte behovet for en chili webshop var kommet, trods det at chilien altid har været iblandt os, har den været svær at finde. Vi ønskede derfor at føre chilien og dens kvaliteter endnu tættere på forbrugerne.”

Vi var så heldige at modtage en lille prøvepakke med chilier i forskellige afskygninger, og efter en 20-25 øl fik vi endelig modet til at bide i banditterne. Pakken indeholder en række almindelige chilier, som vi allerede kender som en tungeafbrænder. Derefter bevægede man sig mod de mere voldsomme chilier, som beskrives med følgende kommentarer ’Borgerkrig i svælget’ eller ’en omgang i ringen med Chuck Norris’. De små farverige, og tilsyneladende uskyldige sataner virker ikke farlige ved første øjeblik, men så snart man har sat tænderne om dem, begynder mundtøjet at være i krise. En ca. 15-20 minutters forfærdeligt helvede dukker frem i munden, når man så småt har vænnet sig til chiliens power.

På den måde fungerer chilierne både som et godt krydderi til madlavningen, men går også ind i kampen som et fedt koncept til et væddemål eller konkurrence. Pakken bestod desuden af et lille spil, hvor en række spilleregler beskrev, hvordan man gradvist kan smage på chilierne alt efter om man vinder eller taber.

Vi vil helt sikkert lige smide et shout-out til de friske gutter på Chilismagning.dk, da deres koncept virker spændende, og ikke mindst udvider enten din gastronomiske sans eller giver dig hår på bollerne efter prøvesmagningerne.

Se om du tør og bestil en pakke på www.chilismagning.dk
 
Vi har sammenstrikket en lille video fra vores prøvesmagning, og der kan man måske lige ane, at vi er et par stykker, som er voldsomt presset af chiliens overmagt!
ANNONCE
(Gadget red. Video filmet med Asus Infinity)
Del

Seneste nyt

Annonce