Connery

ASUS PadFone Infinity

Hvorfor ikke kombinere smartphone og tablet, og få meget mere power?

ASUS PadFone Infinity
Da jeg sidste år kiggede nærmere på ASUS Padfone 2, var det største kritikpunkt at den virkede, og jeg citerer: Plastic Fantastic.

Det er der nu rådet bod på, for Padfone Infinity er et helt anderledes stykke design, med unibody aluminiumskabinet, og et design der i langt højere grad komplimenterer det stærke hardware, som ASUS er kendt for at levere gang på gang.
ANNONCE
Infinity er blevet testet over en uge - og har i perioden gjort det ud for både min smartphone og min tablet. Lad det være sagt med det samme, Padfone Infinity er et monster. 
Det er en smart tanke at lade telefonen være motor for en tablet, især når specifikationerne efterhånden er ved at være mere end rigeligt til at trække det. Det betyder at du har en hybrid der trækker afsted med en fire-kernet Snapdragon processor, på 2.2 GHz og også 2 GB Ram.
ANNONCE
ASUS PadFone Infinity
Smartphone:
Infinity er en vildt lækker smartphone. Der er kræset for detaljerne og designet virker solidt og gennemført. Aluminiums-indpakningen giver sagen en fornemmelse af holdbarhed og god kvalitet.
Det er også en smartphone i den store ende af spektret. 5" skærm med full-HD og IPS teknologi, efterlader ikke et tørt øje - og telefonen i sig selv er super til gaming og Netflix.
Skulle man være i tvivl om hvorvidt maskinen kan performe, kan man altid køre en 3DMark test på devicet. Det gjorde jeg, og fik at vide at den var for kraftig til at blive udfordret af appen: MAXED OUT.

Infinity er også blevet udstyret med et ganske udmærket 13 mpixel kamera - det er placeret på bagsiden af telefonen, og er derfor også det aktive kamera for tabletten - hvis man skal have et større overblik.
ANNONCE
ASUS PadFone Infinity
Tablet:
Smid telefonen i ryggen på tabletten, "Transformers attack", og med et har du en fuldt funktionel tablet. 10" af den virkelig lækre 1920x1200pixels opløsning, der i den grad egner sig godt til både seriekigning og som et arbejdsredskab.
Selve tabletten er af et noget andet design end selve telefonen, og her er man ikke kørt igennem med aluminiumstanken - og ved første øjekast virker det lidt underligt - men det går hurtigt op for en. Overfladen på tabletten er nemlig belagt med en gummiagtig belægning det gør tabletten let at sidde og holde styr på. 

Der er ingen irritationsmomenter i forbindelse med plug'n'play funktion af tabletten - og overgangen mellem apps er også meget lettere, på den nye padfone, i forhold til den gamle, der gerne kunne finde på at crashe apps, fordi de ikke virkede i tabletmode.

Den gamle Padfone havde et specielt ladestik, men denne gang har ASUS valgt at gå over til micro-USB, og det gør altså det hele meget lettere, så er det nemlig langt lettere at finde en lader der passer, når den en sjælden gang imellem skal lades op. Ja, jeg sagde en sjælden gang...
ANNONCE
ASUS PadFone Infinity
Batteritiden for denne hybrid er nemlig forbløffende god!
I en tid hvor jeg i lang tid har været nød til at skulle smide min telefon i laderen så snart jeg er kommet hjem fra dagens arbejde, er PadFone Infinity en forfriskende oplevelse. Min Sony Xperia Z holder strømmen i 12-13 timer på en dag hvor den bliver bragt. ASUS Infinity holder strøm, og det er kun telefonen alene jeg snakker om her: Næsten et helt døgn.
I am not kidding. Telefonen blev flittigt brugt, og både Wi-Fi, bluetooth, LTE, og 3G var slået til. Og når du bruger tabletten ind i mixet bliver batteritiden 3 gange så lang. 

At batteritiden er så god er ikke en lille ting, her tager ASUS nemlig kampen op på et punkt, der virkelig må siges at være akilleshælen ved smartphones, nemlig den konstante opladning. Husker du tiden før smartpones, hvor din mobil kunne holde strøm i en uge uden problemer? Kan vi få det tilbage tak. En uge er selvfølgelig lang tid, men en halvering af ladninger er også en halvering af irritationsmomenter - så tusind tak for det ASUS.
ANNONCE
ASUS PadFone Infinity
Smartphone/Tablet
Processor: 2,2 GHz Quad-core
Ram: 2 GB
Hukommelse: 32 - 64 GB + 50gb clouddrive
Kamera: 13 Mpix
Skærme: Tlf: 1920x1080p Pad: 1920x1200p
Features: 3G, LTE(4G), NFC, Bluetooth, Wi-Fi
Pris: fra 5005,- (pricerunner)
Del

Seneste nyt

Annonce