Connery

Boykot Outlandish?

WTF har DFU gang i?

Sakset fra DFUs hjemmeside: "Dansk Folkepartis Ungdom opfordrer til total boykot af islamist-bandet Outlandish efter bandets deltagelse i en islamkonference, hvor der blev opfordret til, at homoseksuelle skulle dræbes og jøder udryddes.".
Boykot Outlandish?
Noget af en indledning på en dundertale fra Landsformanden for DFU med det yderst danskklingende navn Kenneth Kristensen, som er kandidat til Folketinget for Dansk Folkeparti i Københavns amt.

Hvilken type kortslutning der er tale om, er mig en gåde, men det er absolut en seriøs en af slagsen.

For mig står de tre knægte i Outlandish (Isam Bachiri, Lenny Martinez og Waqas Qadri)  som et mønstereksempel på integration i det danske samfund. De formår at bibeholde deres rødder i deres respektive kulturer, mens de i fredeligt sameksistens med intolerante in
Outlandish var i Toronto i december 2006, for at optræde til en fredelig muslimsk konvention, hvis hovedmål er et skabe integration og fredelig sameksistens i mellem muslimer og ikke muslimer i Nordamerika generelt. Præcis de dyder, som drengene i Outlandish selv lever efter.

Det arrangement som Outlandish deltog I var det femte af slagsen og folkene bag har igen fået mange rosende ord med på vejen af både myndighederne samt af den canadiske presse som også årligt møder op til arrangementet.

Kære Kenneth.
Jeg kan personligt love dig for, at jeg fra dags dato vil gøre alt hvad der står i min magt, for at promovere Outlandish's musik, når jeg vender plader. Når dette sker, så vil jeg ledsage den pragtfulde musik fra Outlandish, med en personlig hilsen til dig.

Du kan læse hele DFUs fyldige og kildespækkede begrundelse for en national dj-boykot af Outlandish her!
ANNONCE
Del

Seneste nyt