Connery

BM Bounce

Danmarks nye kommende popstjerneskud er klar med demo.

Er du til pop, så kan du glæde dig til et kommende gennembrud på den danske popscene. Navnet er BM Bounce, og bag det står Benjamin og Miki, der er klar til at levere en super omgang populærmusik til de danske øregange.

Redaktionen har fået deres nyligt udsendte demoskive, og det var med skepsis, at vi gik i gang med at lytte. Den skepsis blev dog gjort til skamme af en meget klassisk og veludført popplade. Pop er generelt ikke min stærke side, så denne skive er bedømt med en sund afstandstagen og objektivitet. Jeg må dog bøje mig i støvet og erkende, at jeg måske har hørt det næste store på den danske popscene. I kan i hvert fald glæde jer til, når et dansk pladeselskab tager de to unge herre i stald, for de bliver store. Genren er boyband på den gode måde. Med gode professionelle produktioner og ørehægende musik, skal de herrer nok få sat nogle pigehjerter i brand, og landet nogle platinalbums.

Der er 10 numre på deres demoskive. Jeg har plukket de mest markante ud her.
ANNONCE
BM Bounce
#1: "Freaking paradise"

Klassisk popnummer med en fornuftig herre- og damevokal. Lyden er stram og friskt produceret med et catchy omkvæd, som ved redaktionens afslutning stadig hænger ved. Her får de to unge songwriters virkelig lov at folde deres popkunst ud, og rammer en bred målgruppe i den gode ende af boyband-skalaen.

#2: "Never let you go"

En rigtig god ballade med potentiale til de mørke stunder og lidt lummer soveværelses-romantik. Nummeret omhandler, som navnet hentyder til, en god omgang ærlighed og amoriner, men det holder ikke drengene fra at lave en gennemfølt ballade med nerve.

#3: "Why"

Her er vi så i den helt anden boldgade. Et nummer der kunne sætte gang i de danske dansegulve/teenageværelser. BM Bounce præsenterer her et gennemført popnummer, krydret med lidt lækker rap og et omkvæd, der indbyder til hoftesving og lækre dancemoves.
ANNONCE
BM Bounce
#5: "The one..."

Et meget Justin Timberlakeinspireret nummer med nogle rigtig fede breakes. Endnu et nummer med en god omgang hitpotentiale.

#7: "By your side"

Så røg vi ellers over i balladekategorien igen. Her er en sang, der virkelig brænder igennem. Det er denne type sange, der sælger Vi Unge-plakater, og sørger for, at man som musiker havner på midtersiderne af Se & Hør efter en veloverstået danmarksturne. Popballade leveret med al den følelse der findes.

#10: "Could i keep going on"

Cd"en slutter med et af de numre, der gør sig bedst på en tom scene i en kæmpe koncertsal, hvor solisten sidder ene i en enkelt lyskegle og spiller på et sort piano. Den stemning formår nummeret at opbygge på en underfundig og smuk måde. Man føler sig henført til en lækker intimkoncert og smørblød pop med hang til charmerende lyd.

Pladen er noget af det mest gennemførte og velproducerede, jeg længe har hørt fra en demoplade. Det lover stort for de to unge herrers fremtid. Tjeck mere på "www.bmbounce.com"
ANNONCE
Del

Seneste nyt