Connery

Basilita

Kreeret af Lars Vestbirk, Vista Del Mar er her en drink med god spark i smagen. Der skal lidt ingridienser til, men den er dog overkommelig.

Basilita
Ingredienser:

4 cl. Cachaça Ypióca Ouro

3 cl. friskpresset citronsaft

2 cl. vanille sirup

10 friske basilikumblade

Friskkværnet sort peber

Danskvand

Knust is

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser undtagen danskvand mortes godt. Derefter shakes grundigt, og hældes ud over den knuste is i glasset.

Endelig hældes danskvand på toppen, og der røres i glasset.

Pynt med basilikumblade, citronskal, peber og vanille

Benyt lavt glas.
ANNONCE
15 drinks på 15 uger
Konceptet er blevet til i samarbejde med House of Brazil, som står for importen af Cachaça Ypióca. Efter at have testet Cachaça Ypióca ved en tidligere lejlighed og fundet ud af, at det faktisk smagte rimelig godt - forhørte vi os, om ikke det var en idé at få endnu flere drinks kastet ud over disken til alle drengerøvene på Connery.dk. Sådan et lille fremstød for, at man måske kunne prøve noget nyt.

Det gode ved Cachaça Ypióca er desuden, at der kan laves mange, og de fleste er ganske simple drinks. Det giver muligheden for at imponere tøserne, rykke noget sprut indenbords og holde en ordentlig fest.

Læserservice:

Du finder forhandlere af Cachaça Ypióca her

Om Cachaça Ypióca

For en god ordens skyld hedder spiritustypen: Cachaça og udtales ka-sjaa-sa og mærket hedder Ypióca og udtales i-pi-o-ka.

 

Der er tale om 4 forskellige produkter nemlig

 

Prata = sølv på dansk - 2 års fadlagret på lyst træ som ikke afgiver farve eller smag.

Ouro = guld på dansk - 2 års fadlagret på mørkt træ som giver farve og boquet.

150 =  lavet pga. Ypióca`s 150 års jubilæum 6 års fadlagret.

160 = ditto 160 års jubilæum 6 års fadlagret tilsat malt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt