Bagt kartoffel med oksekød
Her er en lille lun klassiker, som bliver meget lettere med en mikrobølgeovn.
Det er ikke særlig svært at lave en bagt kartoffel, men de fleste ved ikke, at det bliver endnu lettere med en mikrobølgeovn - men det ved du nu, takket være Connery.dk
Ingridienser
2 bagekartofler
200 g. oksekød i småtern
Salt
Peber
Stødt Hvidløg
Dressing:
2 dl. Creme fraiche
Purløg
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
De to kartofler smides i en skål og knaldes ind i microbølgeovnen på højeste watt i ca. 9-10 min. Det hakkede kød svitses i olie med hvidløg, salt og peber.
Når kødet er stegt, røres dressingen sammen og smages til. Du kan eventuelt smage den til med lidt dijonsennep eller citron.
Når kartoflerne er bagt, skærer du et kryds i dem og kommer fyldet i og hælder dressingen ud over.
Sådan, nemt enkelt og smagsfuldt.