Connery

AustinMUD

Hvorfor ikke spille noget der næsten ingenting kræver af din computer, og hvor der oven i købet er mulighed for at spille med/mod andre.

AustinMUD
Ganske kort fortalt har spillet ikke nogen form for grafik. Det er ren tekst, dog i forskellige farver, der bliver sendt til din skærm som du så kan læse og på den måde reagere overfor det der nu måtte ske. Spillet kræver sådan set kun en computer med en telnet client og internetadgang.

Da jeg for nogen tid selv første gang med introduceret for spillet Austinmud syntes jeg faktisk selv det så lidt kedeligt ud. Dem der spillede sad og kaste rundt om sig med underlige ord mens de intenst så på deres tekst. Det hele skulle så vise sig at ændre sig da jeg en dag, efter at have svinet det til i en lille times tid, blev "tvunget" til at prøve det. Det var såmen ikke de første par timers kedsomhed der var det værst, næh det værste var at det rent faktisk var rimelig underholdende.

Efter nogen tid var jeg faktisk blevet ret betaget af det, jeg havde spillet i godt 3 måneder og var selv begyndt at smide rundt med underlige ord, og sidde i skolen datalokale i frikvarterene, og ja jeg havde faktisk også shanghaiet et par stykker til at spille. Folk var også begyndt at undre sig over hvordan jeg kunne underholde mig ved blot at stirre på noget tekst, og ja det var sq også lidt underligt kan jeg da godt se, sådan rent objektivt. Men det er faktisk lidt ligesom jeg har sagt til så mange efterhånden: "Det handler mest om at have fantasi, en god bog har heller ikke mange billeder, for en god bog er god fordi læseren er en god modtager, og selv kan skabe de billeder der er bedst for sig selv".

Kald mig bare besat, men det sker at jeg stadig spiller lidt, dog er det ikke så meget, da jeg har fundet ud af, at det måske ikke lige er der jeg vil bruge meget tid, men stadig er det fedt for dem der kan lidt at læse bøger i Tolkien stil. Så for dem der har mod på det er adressen til spillet.

silicon.prg.dtu.dk 4000

For de der måske ikke lige bruger telnet så tit: tryk på start og vælg kør

skriv: telnet silicon.prg.dtu.dk 4000
ANNONCE
Del

Seneste nyt