Connery

ASUS er klar med ultralet ultrabook

Tjek den nye Zenbook

ASUS er endelig klar med deres Zenbook 13. 

Det er en ultrakompakt ultrabook, der primært henvender sig til folk på farten eller studerende. 

Vi har at gøre med en maskine, der ikke går voldsomt meget på kompromis med hardwaren, især når man kigger på den meget tynde silhouet. Det betyder blandt andet 8. generations i7-processor, op til 16 GB DDR4 RAM og 512 GB SSD Harddisk. Som noget nyt har vi et 50Wh batteri, der leverer op til 15 timer, og en fast-charge funktion, der giver 60% batterikapacitet på 49 minutter. 

Alt det er rigtigt fint, men det absolut fedeste ved Zenbook 13 - og det er ikke engang kabinettet i magnesium-alu-legering - vægten lyder på kun 985 gram. Det er næsten et halvt kilo lettere end en MacBook Air. 

ANNONCE
ASUS er klar med ultralet ultrabook

Maskinen er designet til at kunne overstige MIL-STD 810G-militærstandarden for pålidelighed og holdbarhed, og det vil sige at maskinen i dagligt brug kan overleve en ret så hårdhændet behandling - noget der lyder ret optimalt for studerende. 

Skærmen hedder NanoEdge, og den byder på et 80% screen-to-body ration, mens kølesystemet er det bedste og mest støjsvage i en Zenbook nogensinde. Alt i alt en maskine, vi hellere end gerne ville bruge i det daglige arbejde. 

 
Pris og tilgængelighed 
 
ZenBook 13 er tilgængelig nu hos udvalgte forhandlere, med en vejl. udsalgspris der begynder på 8499 DKK.
ANNONCE
Del

Seneste nyt