Connery

Actionguruen John Woo er tilbage med en ny hævnthriller - se første trailer til Silent Night

Joel Kinnaman er på hævnmission i juletiden!

John Woo behøver ikke ligefrem nogen stor præsentation - han har igennem tiden haft en unik action-stil, som med sine opfindsomme og til tider komiske kameravinkler ville få selv Michael Bay til at rødme.

Vi snakker alt fra Hard Target med JeanClaude Van Damme til den ikoniske Face/Off med John Travolta og Nicolas Cage.

Nu er han på trapperne med en jule-inspireret thriller - måske i håbet om at lave en ny tradition ligesom Die Hard til juletid?

Filmen går under navnet Silent Night og har svenske Joel Kinnaman i spil - en skuespiller, som først og fremmest gjorde sig aldeles bemærket i de skønne, underspillede actionfilm Snabba Cash og efterfølgende i House of Cards og Altered Carbon.

Kinnaman spiller en far, der er på hævntogt, efter hans søn blev dræbt under en bande-skududveksling i juletiden.

Kinnamans karakter er blevet skudt i halsen, men han overlevede - hvilket har efterladt ham besværet i forhold til at tale. Og det gør ham til den stille dræber!

Kan du også lugte en ny actionklassiker, der dufter af popcorn og hjernen placeret på hylden, inden man indfinder sig i sofaen? Ja tak. 

Lad juleballaden begynde - se traileren herunder. Filmen har endnu ikke fået dansk premiere, men lander i amerikanske biografer d. 1. december:

ANNONCE
Del

Seneste nyt