Connery

5 originale film, der ikke er sequels eller remakes, vi glæder os til i 2023

Nye historier til biografmørket!

Sequels, spin-offs, prequels og den slags film, som samler op på tråden fra et tidligere plot, fylder utroligt meget i det filmiske landskab for tiden. Og så kan det være dejligt lige at få et afbræk med et originalt værk, som starter fra bunden og ikke baseres på utallige film, du skal have set inden.

Vi har fremhævet originale film i 2023, som hverken prequel, sequel eller lignende - originale film med originale manuskripter.

ANNONCE

Babylon

Instruktør Damien Chazelle har gjort sig yderst bemærket på ingen tid med storfilm såsom Whiplash, La La Land og ikke mindst First Man - nu er han tilbage med en stjernemættet Hollywood-basker af en film, som dykker ned i det galskabslignende social life i 1920’erne.

Premiere: 19. januar 2023

ANNONCE

65

Sam Raimi er klar til at ryste godteposen og genreblande i sin kommende eventyrfilm. Her følger vi en astronaut, som tror, at han er strandet på en fremmed planet - men det viser sig, at han er landet på jorden for 65 millioner år siden. Overlevelse mod dinoerne? Sæt i gang!

Premiere: 9. marts 2023

ANNONCE

The Fabelmans

Coming-of-age-drama lavet af Steven Spielberg, som er et semi-biografisk indblik i den ungdom, som Spielberg selv havde som barn. Et miks af hjerteknusende familiehemmeligheder og filmens magi.

Premiere: 23. marts 2023

Elemental

Pixar er i år klar med endnu en tung tåreperser, som dykker ned i livets følelser sat i relief til forskellige elementer i livet - kan ild og vand godt forenes? Tematikken er tung, animationerne er flotte og Kleenex-servietterne står i kø.

Premiere: 15. juni 2023

ANNONCE

Oppenheimer

Historien om atombombens fader J. Robert Oppenheimer - en filmisk fortælling om hans store opfindelse, som ændrede krigsbilledet for evigt. En opfindelse, som hjemsøgte ham resten af hans liv. Christopher Nolan er også en instruktør af den kaliber, at uanset hvilken plakat, hans navn står på, så køber man en billet til biografmørket!

Premiere: 20. juli 2023

ANNONCE
Del

Seneste nyt