Connery

3 skarpe julecocktails til at sprede julehumør i hjemmet under lockdown

Bring cafébesøget hjem til dig selv!

I en Corona-tid hvor alle ikke bare kan hoppe ned på den lokale bar og nyde en vintervenlig cocktail, så er det mere end vigtigt at sørge for en solid omgang hjemmehygge i de mørke decemberdage.

Derfor har de gode folk hos Zacapa sørget for et par julevenlige cocktail-opskrifter, så du kan afholde caféhyggen i hjemlige, trygge rammer.

World Class-bartender Alexander Remoundos fra cocktailbaren TATA har sammensat tre forskellige højtidsdrinks med Zacapa, du kan servere før eller efter middagen.

Kig med herunder og få inspiration til, hvordan du skræddersyr et cocktail-sæt til julefrokosten eller velkomstdrinken til juleaften:

ANNONCE
3 skarpe julecocktails til at sprede julehumør i hjemmet under lockdown

Apples

Ingredienser

3 cl Zacapa 23

1 cl Belsazar White (eller anden sød hvid vermouth)

1.5 cl citronsirup

Æblecider

Fremgangsmåde

1. Start med at lave din citronsirup. Det gør du ved at skrælle 5 citroner og lade skrællen trække i 1 kilo sukker natten over. 

Tilføj 500 ml citronsaft og 500 ml vand, og rør det hele sammen, til sukkeret er opløst.

2. Kom alle ingredienser i et highball-glas med is, og rør stille og rolig rundt.

3. Top med lidt æblecider, og pynt med tre skiver æble.

ANNONCE
3 skarpe julecocktails til at sprede julehumør i hjemmet under lockdown

Last Call

Ingredienser

4.5 cl Zacapa Edition Negra

1.5 cl portvin

0.5 cl sirup lavet på kokospalmeblomster-sukker

Et “dash” Angostura Orange Bitter

Muskatnød

Fremgangsmåde

1. Start med at lave din palmeblomst-sirup. Det gør du ved at blande 2 dele kokospalmeblomster-sukker med 1 del vand. Rør til sukkeret er helt opløst.

2. Kom nu alle ingredienser i et glas med is, rør i 15 sekunder, og hæld efterfølgende alt i et nyt lowball-glas med is.

3. Til sidst pynter du med lidt revet muskatnød på toppen og et kirsebær, der er dyppet i chokolade.

ANNONCE
3 skarpe julecocktails til at sprede julehumør i hjemmet under lockdown

Zacapa Hot Butter Rum

Ingredienser

4 cl Zacapa Edition Negra

8 cl varmt vand

2 barskefulde med krydret smør

(Krydret smør: 1 tsk stødt kanel 1 stor skefuld allehånde-bær 1 stor skefuld stødt muskatnød 1 stor skefuld stjerneanis 1 stor skefuld kryddernellike 250 g hvidt sukker 250 g rørsukker 250 g usaltet smør og500 g af vaniljeis eller hasselnødde-is)

Fremgangsmåde

1. Når du skal lave dit krydrede smør, starter du med at blende alle krydderierne med den hvide sukker. Kom nu rørsukkeren i sammen med det usaltede smør - bare en lille smule smør ad gangen. Til sidst tilføjer du isen og blender igen, til massen er blød, men uden at den løber.

2. Kom din rom, krydrede smør og varme vand i en kop, og rør godt rundt, indtil smørren er opløst.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce