Connery

2006 FIFA World Cup™ til PS2

Var det det rigtige hold der vandt VM i fodbold 2006?

4 ud af 6 stjerner
Spillet er udkommet til Game Boy Advance, GameCube, Nintendo DS, PC DVD, PlayStation 2, PSP, Xbox 360 og Xbox. Her har vi kigget nærmere på udgaven til PlayStation 2.
2006 FIFA World Cup™ til PS2
Hvis det var det forkerte hold der vandt VM finalen, så har du nu muligheden for at lave det. Du har endda muligheden for at sende nogle helt andre hold til slutrunden, da du kan starte med at spille i kvalifikationsturneringen. Der er 127 hold at vælge i mellem.

Historie
EA Sports sender hvert år en opdateret udgave af deres FIFA foldboldspil på gaden, men dette er en specialudgave på grund af VM i Tyskland. Spillet er på flere områder blevet forbedret i forhold til FIFA 2006.

Gameplay
Der er flere muligheder i spillet. Det er muligt at træne En række af verdens største fodboldstjerner er blevet digitaliseret og vigtigt af alt er deres specielle træk, driblinger osv. med. Det er nemt at se hvem der er Zidane eller Ronaldhino på banen.

Straffesparksdelen af spillet er blevet forbedret. Nu er der mulighed for at lave Spillet indeholder også en multiplayer del, der giver mulighed for at deltage i en 8-spiller multiplayer session. På grund manglende netværk blevet dette dog ikke prøvet.
ANNONCE
2006 FIFA World Cup™ til PS2
Grafik
Grafikken er ganske god og detaljeret, ikke mindst når der vises billeder i langsom gengivelse.
I straffesparkssituationer føler man sig dog lidt for tæt på målet. Publikum er også blevet opgraderet og fremtræder nu mere levende end tidligere.

Lyd
Lyden er som i andre FIFA spil og er af en god kvalitet med hensyn til kommentatorer og publikum. Kommentarerne fra kommentatorerne er ganske underholde og man kan ikke lade være med at trække på smilebåndet nu og da.

Konklusion
Spillet er et godt spil med hensyn til grafik, gameplay og lyd. Holdbarheden af spillet kan altid diskuteres, men Global Challange retter meget op på dette. Når vennerne er på besøg kan spillet anbefales, da det giver rige muligheder for top underholdning. Hvis man allerede har købt FIFA 2006 og nu da VM er overstået er spillet måske ikke så interessant længere. Men for undertegnede der ikke har FIFA 2006 selv er der stadig en del timer tilbage i spillet.

Fordi VM er overstået trækkes en enkelt stjerne og spillet lander derfor på 7 ud af 10 stjerner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt