Connery

Vind: The Order: 1886 til Playstation 4 - Collectors Item

Er du til ældgamle myter blandet med avancerede våben og vanvittig god grafik, så har vi en god nyhed til dig. Det nye spil The Order: 1886 til PlayStation 4 indeholder hele pakken, og du kan blive den heldige vinder af en helt særlig collectors item udgave af spillet!

Vind: The Order: 1886 til Playstation 4 - Collectors Item

The Order: 1886 tager dig tilbage til 1886, midt i den industrielle tidsalder i London, hvor både ældgamle fjender og nye teknologier truer med at kaste verden ud i kaos. Det eneste der kan redde menneskeheden er elitegruppen af riddere, der er kendt som The Order. Slut dig til The Order og vær med til at afgøre historiens gang.

Det realistisk og nytænkende victorianske London viser virkelig PS4’erens styrke frem. Grafikken er vanvittig god, og det er næsten umuligt at se forskel på cut-scenes og selve spillet.

ANNONCE
Game Trailer
Vind: The Order: 1886 til Playstation 4 - Collectors Item

Vind en helt særlig collectors items udgave af The Order: 1886 til PlayStation 4. Den unikke udgave indeholder, ud udover spillet, en detaljeret dagbog fra en af karaktererne i spillet, opfinderen Nikola Tesla, samt et lækkert læder-cover til din iPad.

Læs også: The Order 1886 - Anmeldelse

Det eneste, du skal gøre for at være med i lodtrækningen om spillet og blive en del af The Order: 1886, er at svare på nedenstående spørgsmål.

Vinderen findes blandt de rigtige svar fredag d. 6. marts kl 12.00. Vinderen kontaktes umiddelbart herefter på e-mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce