Connery

Top 5: Årets fedeste Blu-ray-collections og bokse

Årets bedste samleobjekter!

Top 5: Årets fedeste Blu-ray-collections og bokse

Når vi kigger tilbage på året, der gik, så kan det også betale sig at kigge længere end biografmørket og i stedet fokusere på hjemmeudgivelserne. Hvert år kommer der en samling fede bokse, blu-ray-genudgivelser og diverse kollektioner, hvor vi sidste år fik episke udgivelser på markedet såsom Spielberg: Directors Collection, Stanley Kubrick: Masterpiece Collection og Alien: Nostromo Collection.

I år rammer vi ikke helt samme niveau, men der kommer alligevel nogle seværdige størrelser frem på det danske marked - vi har samlet de fem fedeste bokse i 2015. Se dem alle herunder:

ANNONCE
Top 5: Årets fedeste Blu-ray-collections og bokse

Breaking Bad - Complete - Limited Ralph Steadman Steelbook 
Hvis man vil have lidt udover den sædvanlige æske til sin seriesamling, så har en af verdens bedste serier, Breaking Bad, fået en kærlig forvandling af kunstneren Ralph Steadman. Boksen og hver sæson er illustreret med nogle meget personlige og kunstneriske karikaturer, som rammer essensen af hver sæson og samtidig fremhæver de mest prominente skikkelser i Vince Gilligans epos om Walter Whites rise and fall. Stilporno all the way og helt sikkert en værdig pyntegenstand på enhver hylde.

Pris: 549,00 kr. 

ANNONCE
Top 5: Årets fedeste Blu-ray-collections og bokse

Back to the Future Trilogy - 30th Anniversary Flux Capacitor Limited Edition Collection
En fantastisk jubilæumsboks som desværre blev solgt så hurtigt herhjemme i Danmark, at jeg aldrig nåede at få min eksemplar - boksen er bygget op omkring filmens flux capacitor, som er selve den ikoniske drivkraft til tidsmaskinen, og så har den endda evnen til at lyse op. På den måde bliver boksen et samlerobjekt, som både er underholdning, men også officielt merchandise. Så mens du kævrner den episke trilogi i gennem i knivskarp HD, kan du lige lege, at du rejser tilbage i tiden! Listens musthave til den barnlige sjæl med en forkærlighed for klassisk eventyr.

Pris: set på nettet til 350-1500 kr.

ANNONCE
Top 5: Årets fedeste Blu-ray-collections og bokse

Clint Eastwood Eight Movie Collection
Selvom denne boks ikke ligefrem hiver klassikerne eller mesterværkerne frem, så giver boksen en mulighed for at se en lidt anden side af Eastwood. Her får man otte forskellige film fra hans vidtrækkende karriere, som bevæger sig frit i gennem forskellige genrer og som giver et lidt andet billede af Clinten end blot klassiske Dirty Harry-citater og Oscar-dramaer. Ikke så meget hurlumhej med en liret æske eller solidt ekstramateriale - bare lidt udvidelse af filmrepertoiret for filmnørden.

Pris: 349,00 kr.

ANNONCE
Top 5: Årets fedeste Blu-ray-collections og bokse

Hobbit: The Motion Picture Trilogy - Extended Edition
Selvom denne trilogi på ingen måde kommer op på samme niveau som Ringenes Herre-trilogien, så er det stadigvæk en boks, der hører hjemme på hylden hos enhver drengerøv. Boksen giver for første gang mulighed for at se alle tre film i deres extended udgave og markerer afslutningen på trilogien med en røvfuld bonusmateriale. Om der kommer en vildere boks i fremtiden er muligt, men indtil videre er dette den fedeste Hobbit-samling, du kan købe på det danske marked.

Pris: 649,00 kr.

ANNONCE
Top 5: Årets fedeste Blu-ray-collections og bokse

Star Wars 1-6 Limited Steelbook-editions

Nu hvor den nye samlede boks med alle seks Star Wars-film ikke bød ind med nyt ekstramateriale, så vender vi næsen mod de mere eksklusive steelbook-udgaver. Hver enkelt film har en prominent karakter malet på forsiden og selve boksen er enkeltvis illustreret med fede billeder. Boksene har yver deres limited udgave, og samlingen af disse enkeltvise skiver er et musthave for Star Wars-fans. Hvis man alligevel er typen, der ikke får set ekstramaterialet, kan disse skiver foretrækkes, da de i stedet for en samlet boks er fede på hver deres egen måde. Det kan godt lugte lidt langt væk af pengesugning, men hvis man mangler en god undskyldning for at lave endnu et Star Wars-maraton inden 7'eren, så er disse bokse skabt til formålet.

Pris: 199,00 kr. pr. stk. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce