Connery

Tokyo Drift

The Fast And The Furious 3

5 ud af 6 stjerner
Så kom den endelig! Filmen for den bil- og fartelskende! Vi startede stille og roligt op i 1'eren med Paul Walker som undercoverbetjent og 2'eren blev også et hit! Nu er 3'eren kommet og den følger perfekt op på de to foregående!

Tokyo Drift
Sean er en ung fyr, som elsker biler og race. Han starter på en ny skole og her møder han en pige, som han kun udveksler få ord med inden han bliver antastet af hendes fyr, som i øvrigt er en af skolens populære fyre. De bliver til sidst enige om at race om, hvem der må få pigen. Løbet ender galt, og som så mange andre gange, skal Sean igen flytte.

Men forskellen på denne gang og de foregående er, at hans mor vælger at sende ham over til sin far, som bor i Tokyo. Han får forbud om at race og i det hele taget at nærme sig en bil. Men Sean kan lugte biler på flere kilometers afstand og ender med at blive gode venner med en, som praktisk talt ejer halvdelen af Tokyos fedeste biler.

Sean kommer tæt ind på livet af fyren, som hedder Han, og Han lærer ham hvordan man 'drifter'. En disciplin, som mange af os nok kender fra spillet, som er lavet over filmene, Need for Speed, Underground. Og så kommer der gang i den! Især fordi Han's bedste ven er nevø af den største mafiaboss i hele Tokyo, og Sean kommer til at forelske sig i hans kæreste.

Der er fart over feltet i denne nye film. Effekterne er fede og bilerne er endnu bedre! De er toptunede, med det fedeste gear, og til fyrene er der også nogle lækre tøser i lårkort med. Kort sagt, er du til adrenalin og bilrace, så er filmen helt sikkert noget for dig!

Og som altid, når "The Fast And The Furious" er på banen, får vi også det ultimative race til sidst! Og jeg kan love for at adrenalinen pumper rundt i dig, når du sidder og ser det! To fyre i fede biler på vej ned af en bjergside uden for Tokyo en mørk aften. Kan det blive bedre?

Det eneste man kunne savne i filmen, er vel Paul Walkers optræden og fantastiske kørsel, og så den fantastiske Nissan Skyline fra 2'eren! Men ellers er der ikke noget at sætte fingre på, og man får sig en behagelig overraskelse til sidst!

God fornøjelse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce