Connery

Tjald, bytur, lykken og mig

Efter at have set Lykke May billederne, kom jeg i tanke om en episode i Kbh i 2006…

Det var en crazy tid for mig tilbage i 2006. Jeg røg virkelig meget tjald på det tidspunkt. Ikke kun i weekenden, og jeg endte med at blive smidt ud af et studie, fordi jeg var skæv i timerne. Den slags slipper man normalt ikke særlig godt fra, men tiden var glorværdig, og jeg oplevede rigtig syge ting i den periode.

Det var i 2006 jeg udviklede smag for love potion no. 1. Gammel Dansk, men den bytur jeg vil fortælle dig om her… den var episk.

Det er en helt almindelig torsdag morgen. Jeg er lige vågnet og sidder og æder guldkorn i min kælderlejlighed. Ham jeg deler køkken med, har efterladt et svineri uden lige. Jeg beslutter mig for at smide hans ting ud. Brok må jeg tage senere.

Jeg giver Claus et kald. Han svarer og vi sidder og sludrer om den kommende bytur. Claus har på en eller anden sindssyg måde listet os med til et VIP event i København. Jeg har sagt ja uden at blinke. Imens jeg snakker med ham, hører jeg pludselig larm. Claus siger: FUCK MAND! – Alex jeg ringer tilbage, jeg har lige fået en mand i hovedet!

Fire timer senere sidder vi i et tog, blæst til ukendelighed. Historien med manden i hovedet virker sjov i vores rus. Når jeg tænker tilbage var det latterligt. Det var bare en bus, der havde bremset, og en mand væltede ned oveni Claus. I toget, med rusen – er kommentaren om hændelsen flere grineflip værdige.

Klokken nærmer sig nu 21. Jeg bliver vækket på hovedbanegården. Jeg sover på en bænk. Jeg aner ikke hvordan jeg er endt der, men jeg siger tak til Politiet. Claus er væk. Jeg har heldigvis adressen til festen i lommen. Jeg tager en taxa.

Vel ankommet, efter at have røget lidt udenfor, lister jeg ind. Det er gigantisk. Der er lækre damer over alt. Jeg går i baren. Jeg spiller cool. Jeg ser en flok piger, der lister ud bag ved et forhæng. Jeg går efter dem. På dette tidspunkt er jeg ufattelig træt – netop derfor bliver jeg pleased ved synet af snitter på den anden side af muren. Jeg lyder som et totalt dopehead, når jeg skriver det her. Det var jeg nok egentlig også.

ANNONCE
Tjald, bytur, lykken og mig
Anyway, der sidder 10 – 15 personer rundt om et bord med snitter. Først bliver en vagt pissed og hiver fat i mig. En virkelig lækker lyshåret pige beder mig om, at komme og sidde med hende. Vi ryger i himmelen sammen. Det er fucking ren lykke.

Jeg prøver at huske tilbage på vores korte dialog. Den var noget i denne stil:

A: Hey, hvor fedt, tak fordi du reddede min røv… Må jeg røre ved din?

Blondine: Haha, hvad tror du selv?

A: Rører

Blondine: Klasker mig i ansigtet

A: Av for helvede, - rører igen

Blondine: Læner sig frem og råsnaver

Resten af aftenen vælter vi rundt til festen. Jeg vil gennemgå det kort:
Jeg møder jeg Claus. Han har respekt for min scoring, og holder sig på afstand. Man ved fandeme aldrig om en overfladisk lækker tøs, pludselig vurderer dig på dine venner. Vi har en gentleman aftale på, at den slags ikke skal have chancen for at ske. Hvad der sker med Claus efterfølgende er ligegyldigt.

Jeg lærer blondi at drikke Gammel Dansk. Hun lærer mig, hvordan man står tæt i baren, og giver pigen finger, uden nogen opdager det. Jeg lærer hende, hvordan man danser virkelig grimt. Hun slæber mig væk fra dansegulvet. Vi bunder tequila. Vi bunder andre shots. Pludselig er der kold vind i ansigtet.

Vi er enten blevet smidt ud eller er gået. Vi tager fat i LOC’s  Absinth og hopper i et springvand. Vi står også i lang tid ved nørregade og prøver at spotte fucked up slæder. Vi ender i hendes lejlighed i centrum. Der bliver det hele sygeligt crazy. Hun vil simpelthen alt.

Det hele starter egentlig blidt ud. Hun er mega fræk, og den første pige jeg nogensinde har mødt, som går ud og ”kravler i noget mere behageligt”. Det er ligesom i en film. Jeg kan lide det. Forventningens glæde er fantastisk.
ANNONCE
Tjald, bytur, lykken og mig
Vi sidder og hører et eller andet latterligt musik. Hun har tændt en joint. Hun sidder i über frækt undertøj og smiler. Vi drikker vin. Hun er virkelig lækker. Vi kysser. Pludselig svirper det på min røv!! Hun sidder med en ridepisk. Kæft hvor gør det ondt. Det er ikke min stil, men én gang skal jo være den første. Vi kysser videre og har sygt god sex.

Pludselig beder hun mig binde hende fast. Derefter vil hun have en gag-bold i munden. Jeg gør som hun beder om. Vi fortsætter det syge sex, og det ender naturligvis, som alt anden normalt sex. Du ved: efter man har taget billeder, knaldet og er kommet – så skynder man sig at tage sit tøj på og skride.

Et par dage efter hændelsen, fik jeg fremkaldt billederne – jeg forærede dem til Claus. Du ved, som venskabelig tak for, at han havde taget mig med til festen. Han blev glad husker jeg.

I sidste uge blev vi riiimelig meget uvenner. Claus lovede at han skulle hævne en hel masse gamle latterlige ting. Især at jeg havde smadret hans iPhone til nytårsfesten . Lige nu sidder jeg så og tænker – gad vide hvad hævnen egentlig bliver – men vigtigere endnu, gad vide, hvad der egentlig blev af hende tøsen fra den dér fest? Hende kunne jeg fandeme godt tænke mig at møde igen!
ANNONCE

Ps. Bemærk. Nb. Se her osv.:
Redaktøren for det hele her på Connery.dk er træt af kun at høre mine drukhistorier. Så hvis du har en god drukhistorie kan du score dig en god flaske sprut, hvis den bliver trykt. Send den til [email protected]

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce